Hydromasážní vana bazar

Prodám demontovanou minimálně pouzivanou laminatovou vanu VP. Pouzivana kratce, v dobrem stav. Skip navigation Sign in. This video is unavailable. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Popis: prodám plně funkční hydromasážní vanu bez bočního panelu,nutné vyčistit vanu.


NOVÁ hydromasážní vana Veronela 160x105. Doba dodání (od obdržení platby) 7-dn. Prodám tuto rohovou hydromasážní vanu, 150x150cm, do skosení 2x70cm, plně funkční, podsvícená ledkami, přes whatsapp mohu poslat video, nutno vyčistit savem potrubí, a lehké poškození korpusu vany. Masážní vana z akrylátu o tloušťce mm.


Vana je vybavena hydromasáží a airmasáží. Balení bez madla, nožiček a podhlavníku. Na objednávku Běžná doba dodání dní. Dom a záhrada - Hydromasazna vana bazár.


Hydromasážní vana VERONELA KOMBI pneu polorohová 160x1cm. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Vířivá vana řady Aqualine je levnou, ale současně kvalitní variantou hydromasážní vany od 1 českého výrobce. V současnosti nabízíme kompletní vybavení pro hydromasážní vany i pro veřejné. Predám hydromasážnu vaňu, v dobrom stave, plne funkčná, treba len ocistit. Rozmery 170cm x 75cm sirka Cena 159e Osobný odber BA Dúbravka Jacuzzi, virivka.


Pro náročné klienty jsme připravili jedinečnou nabídku, kterou tvoří hydromasážní vana. Umožní vám relaxovat po dlouhém, někdy těžkém dni. Stejně tak ji oceníte po těžkém úrazu a při nutných rehabilitacích. Aby s ním masážní vana tvořila logický a funkční celek, je však třeba zvážit volbu materiálu, rozměr vany, šířku jejích lemů, celkový tvar vany nebo třeba i umístění odtoku.


Hydromasážní vana bazar

Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Použitá hydromasážní , tearapeutická vana , zdravotnická. Koupel vsedě nebo v zakloněné poloze.


Splňuje požadavky pro asistované koupání. System nabízí volitelné funkce Hydromassage, Hydrosound nebo multisenzorické funkce Sound and Vision, které pomáhají zesilovat prospěšný terap. Bazar a inzerce zdarma - All- bazar. Publikoval: Kubiš Miroslav. Rozměry 170x75cm s konstrukcí, levým panelem, elektronické ovládání, vodní a vzduchová masáž, desinfekce a ohřev vody.


Vana nová v původním obalu a nikdy nepoužitá. Jedná se o vanu vyšší třídy od značky Laufen za super cenu. Duvod prodeje při rekonstrukci koupelny zjištěny špatné rozměry!


Naše nabídka totiž kromě zahrnuje také něco pro milovníky masáží a tím není nic jiného než perfektní hydromasážní vana , která bude představovat slast pro vaše tělo i mysl. Okuste proto něco málo z našeho sortimentu na našich. Luxusní hydromasážní vanu Avero si zamilujete.


Jakmile se do ní jednou naložíte, už z ní jen tak nebudete chtít ven. Navíc se do ní pohodlně vejdou dvě osoby. Dokonalá relaxace pro dva.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice