Petriho misky prodej

Petriho misky prodej

Sada dvou průhledných skleněných misek o průměru 1mm a výšce mm, které spolu tvoří uzavřený kontejner. Materiál Sodnovápenaté sklo. Společnost FGH plus, s. Upozornění: Prodej chemikálií pouze podnikajícím fyzickým (s přiděleným IČ) nebo právnickým osobám po předložení originálu ŽL nebo výpisu z živnostenského, resp.


Dokumenty pro nákup výchozích nebo pomocných látek dle zákona č. Nej plastových misek s víčkem. Cena produktu bez dopravy Skladem. Upřesnit výběr: Zpět. Hledaný výraz : Česká republika. Import a prodej potřeb pro laboratoře a laboratorních chemikálií.


Praha - Česká republika. Kontaktujte nás INSET spol. Inzerát Skleněné mísy, misky v okrese Louny, cena 800Kč, od Bazar - prodej na Sbazar. Cena 20- Kč za ks - skleněné misky průměr 1výška cm. Petri dishes, PS, Ext.


Petriho misky prodej

Používá se především na kultivaci. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Obrázek produktu není dostupný. Porovnejte ceny, zjistěte.


Nazapomeňte zvolit způsob dopravy, jinak nelze zboží expedovat! Vhodná je k užívání různých pokusů, např. Jednorázové (PS) petriho misky vhodné ke kultivaci mikroorganizmů na pevných živných půdách. Mřížka je 10×mm s očíslovanými a označenými čtvercemi, které usnadňují počítání a lokalizují kolonie. PS miska, celulózová podložka.


Petriho misky prodej

Ideální pro mikrobiologické analýzy při provádění mebránové filtrace. Přijímají mm membránové filtry. Nábytkové vybavení Židle Stoly Sety školních lavic a židlí Skříňkové sestavy, nábytek do herny. Maximum žádostí se snažíme vyřizovat prostřednictvím vzdáleného přístupu. Pokud kvůli opatřením v souvislosti SARS-(koronavir) nastanou nějaké změny, budeme vás informovat.


Upozornění: U objednávek chemikálií je nezbytné k prvnímu odběru připojit kopii živnostenského listu, popř. U chemických látek, které jsou konkrétně řešeny českou legislativou, požadujeme též doklad o oprávnění k zacházení s těmito látkami. Prodej přímo na prodejně i objednávky přes webové stránky. Chladiče a aparatury Chladiče a aparatury včetně zajištění oprav a výroby na zakázku. Dvojité misky z čirého skla, odolného vůči vysokým teplotám, v různých velikostech a děleních pro.


Laboratorní sklo Laboratorní sklo a porcelán Laborato. Celé jméno jejího vynálezce by ale dal dohromady už asi jen málokdo. Praze a vedl Střední uměleckoprůmyslovou. PřF UK pro podporu výuky chemie na. Nerozbaleno Zboží jsem prověřil a jeho reálný stav i kompletnost nafotil, viz fotky.


Kupujete tedy zboží ve stavu, které vidíte na fotkách. Máme laboratorní pomůcky - výběr necháme na vás. Miska i víčko jsou vyrobeny ze standardního čirého polystyrenu a jsou ošetřeny vyšším stupněm dezinfekce kyselinou peroctovou.


Petriho misky prodej

Vytvořili jsme pro Vás speciálnínbsp;kategorii, ve které naleznete nové přístroje a zařízení v akčních slevách, nebo jako předváděcí z výstav (vybalené z originálního obalu - nepoužité). Dále nabízíme přístroje již použité, ale stále funkční a zachovalé za snížené ceny.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice