Rozdělovač podlahového topení

Regulace podlahového topení Poslední objednávky. This feature is not available right now. Please try again later.


Rozdělovač podlahového vytápění je neodmyslitelnou součástí celého systému podlahového topení. Správný výběr je tedy navýsost důležitý, neboť se jedná o významný prvek pro jeho provoz a ovládání. To znamená, že je společně s dalšími prvky zodpovědný za spokojenost jednotlivých uživatelů.

Při výběru rozdělovače pro podlahové vytápění se na nás. Jak připojit potrubí na rozdělovač podlahového topení 2. Jak napustit podlahové topení 3. Skříň pro rozdělovač podlahového topení HKV- v tomto provedení určena pro montáž do zdi. Tloušťka plechu mm. Stavitelná výška od 7do 8mm, hloubka od 1do 1mm.


Tento sortiment můžete objednat zde. PODL rozdělovač podlahového topení pro okruhů. Rozdělovač s uzavíracími ventily a regulačním šroubením s průtokoměry pro snadné vyvážení podlahového vytápění.

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Check Out Top Brands on eBay. Fill Your Cart With Color today! Rozdělovače podlahového topení U všech moderních plastových systémů ústředního vytápění i rozvodů vody se ve stále větší míře používá rozdělovačů.


Rozdělovač pro podlahové topení se vyrábí v několik provedeních - s průtokoměry, bez nich, s čerpadlem, s ventily atp. Počet okruhů je nám známý, takže v tom máme jasno. Bez průtokoměrů jste jak slepí a nevíte jestli a kolik vody okruhem proudí. Též nemáte možnost regulace. Tím je možné provést regulaci průtoku a tím i minimalizovat hluk z rozdělovače podlahového topení.


Spojitost hlučného rozdělovače a anhydritové podlahy zde není. Nezapomeňte se také podívat na další vybavení podlahového topení , například na podlahové izolace, podlahové trubky či podlahové rozdělovače. Pokud máte jakékoliv dotazy, neváhejte kontaktovat zkušený tým Topenilevne. Vám bez problémů poradí.


Tělo rozdělovače pro přívod a zpátečku je vyrobeno z mosazi o velikosti 1″. Na přívodu rozdělovače jsou uzavíratelné průtokoměry s indikací průtoku. Na zpátečce jsou regulační ventily.


Materiál pohlcující vibrace, odolný vysokým teplotám, konzoly tlumící hluk – to vše představuje srdce Vašeho podlahového vytápění – kompozitový rozdělovač Herz PUSH. ROZDĚLOVAČ PUSH PRO TICHÝ PROVOZ VYTÁPĚNÍ.

RYCHLÁ MONTÁŽ - VÝHODY. Systémová deska Herz PUSH znamená přehlednou a rychlou montáž. Odborné poradenství a servis. Možnost dopravy zdarma. Vše pro topení a čerpadla.


Společnost HST Žichlínek s. Zkušenosti jsme sbírali po celé Evropě a postupem času nabídku rozšířili na vlastních systémů teplovodního podlahového vytápění , které se vyznačuje nejen špičkovou kvalitou, ale i bezkonkurenční cenou, proto neváhejte udělat správný krok k nohám v teple s podlahovým.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice