Tescoma prkénko

Tescoma prkénko

Krájecí desky z bambusu, dřeva i plastu. Vybavte svou kuchyň vším praktickým a potřebným a inspirujte se na našem e-shopu české značky Tescoma i vy! Publikační systém Webget. Moderní krájecí desky různých tvarů a velikostí vyrobené z odolného plastu se snadno udržují perfektně čisté a lze je mýt v myčce nádobí.


Vsaďte na masivní krájecí desky z vysoce odolného dřeva od Tescomy. Máme pro vás také luxusní bambusová prkénka s možností zasunutí talíře nebo podnosu. Firma Tescoma nabízí krájecí prkénka Presto, krájecí prkénka Cosmo, krájecí prkénka Woody a krájecí prkénka Bamboo. Objevte světovými designovými cenami ověnčenou krájecí desku VITAMINO s řadou funkčních vychytávek. Takže byť je vyšší cena, jsem s výrobkem velmi spokojena.


Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Originální kuchyňská prkénka Vstoupit do e-shopu.


Tescoma prkénko

Vítejte na našem e-shopu s originálními kuchyňskými prkénky z naší rodinné truhlářské dílny Duspiva. Prkénko Home Profi Tescoma - krájecí 30x20cm. Bambusové krájecí prkénko Bambum Yatta. TESCOMA krájecí deska BAMBOO 36xcm.


Kvalitní kuchyňské nože jsou základem kuchařského umění v domácí i profesionální kuchyni. Pridať do obľúbených. Sada tří krájecích pružných desek Tescoma Presto s protiskluzovou vrstvou, která přilne ke stolu a nepohybuje se. Revoluční krájecí deska s protiskluzovou úpravou vhodná do myčky, vynikající pro krájení a porcování všech druhů potravin.


Vše je vyrobeno z pružného plastu pro snadné přenášení a vysypávání. Desky je vhodné mýt v myčce na nádobí. Kuchyňské prkénko PRESTO, x cm. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Tvrdé bukové dřevo je velmi odolné a zajišťuje dlouhou životnost výrobku. Po použití umyjte a ihned osušte, nemyjte v myčce. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Tescoma Zdravá dóza do ledničky PURITY 22Kč 2200.


Vysoce kvalitní minerální olej pro pravidelnou údržbu dřevěných krájecích desek. Olej na dřevěné krájecí desky Tescoma HOME PROFI 2ml. Vám umožňuje vybírat prkénka různých rozměrů, tvarů a rozličných materiálů. Nabízíme bukové krájecí desky od výrobců Tescoma a Kolimax. Ve výběru naleznete také krájecí desky.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Banquet, Tefal, Tescoma a dalších. Vynikající pro krájení všech druhů potravin, opatřeno protiskluzovou vrstvou, díky které přilne ke stolu a neklouže. Vyrobeno z pružného plastu pro snadné přenášení a. Tlakový hrnec Tescoma ULTIMA DUO 6. Přírodní a zdravotně nezávadný materiál. Je praktická, hygienická a stylová!


Tescoma prkénko

Tescoma e-shop - široká nabídka nádobí a kuchyňských potřeb Tescoma.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice