Asymetrické sprchové kouty

Nabízíme asymetrické čtvrtkruhové sprchové kouty značek Gelco, Jika a Polysan. Využijte akčních cen a nakupte ještě dnes! Rádi Vám s výběrem poradíme. V nabídce naleznete modelové řady Tigo, Sigma, Vitra Line nebo Lucis Line.


Velikost sprchového koutu je 120x90cm, 100x80cm a 90x80cm.

Asymetrické sprchové kouty spoří místo při zachování pohodlí při sprchování. Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním souhlasíte s použitím sou. Každou koupelnu oživí a dodá jí jedinečný vzhled. Obchodní podmínky Blog Nastavení cookies Stav vaší objednávky Kontakty.


Hledej produkt: Váš nákupní. Sprchové a vanové zástěny za ceny, které jinde nenajdete! V naší nabídce naleznete sprchové kouty čtyřúhelníkové, čtvrtkruhové, asymetrické , atypické, půlkruhové, do niky nebo volně stojící příčky.

Stejně tak i závěsy a kompletní příslušenství pro zástěny. Nejprodávanější zboží držíme skladem. Přihlásit se Registrace klienta.


Specializovaný E-shop na shrnovací dveře, koupelny, bytové doplňky a další. Půlkruhové sprchové kouty nabízíme v rozměrech 70x7 80x8 90x9 100x1s možností vysoké nebo nízké vaničky. A v neposlední řadě máme v nabídce i asymetrické sprchové kouty.


Mezi populární řešení bezesporu patří sprchové kouty 80x80. Nejběžnější tvary sprchových koutů jsou potom obdélníkové, čtvercové, rohové, čtvrtkruhové nebo různé atypické sprchové kouty. Nabídka asymetrických sprchových koutů v pravém nebo v levém provedení pro kombinaci s asymetrickými sprchovými vaničkami.


Funkčnost je samozřejmě jako vždy na prvním místě, design by se ovšem taky neměl opomenout. Moderní variantou nahrazující sprchový kout je použití sprchové stěny walk-in. Levné sprchové kouty za akční ceny Nepropásněte příležitost vybavit se špičkovými sprchovými kouty , které vynikají nejen poctivou českou výrobou , ale i propracovaným designem. Pro vaše pohodlí jsme rozdělili sortiment sprchových koutů do kategorií podle rozměru nebo podle tvaru.


Nebyly nalezeny žádné produkty. Odstranit ze seznamu Add to list. Pokud jste si nevybrali mezi klasickými tvary sprchových koutů,jsou v naší nabídce i jiné tvary sprchových koutů.


Vyhledat v kategorii.

Seřadit dle: Výchozí Názvu Od nejlevnějšího Od nejdražšího. Effepi THOR podomítková sprchová baterie, výst. Jejich předností je snadná instalace a nenáročná údržba. Díky použití kvalitních materiálů, řady krycích a těsnících prvků a speciální povrchové úpravě skel je jejich používání příjemné a. Kvalitní sprchové kouty s nízkou (bezbarierovou) či hlubokou akrylátovou vaničkou. Vyšší vaničky jsou opatřeny železnou podpůrnou konstrukcí.


V hliníkovém rámu se pohybují bezpečnostní skla o síle 5-mm v různém barevném provedení, čirá nebo s dekorem. Toužíte po prostorné vaně pro koupel ve dvou, ale klasická rohová vana se do vaší koupelny nevejde? Proto Vám doporučujeme asymetrickou rohovou vanu, která do vaší koupelny padne jako ulitá.


O nižších účtech za vodu oproti koupeli ani nemluvě. V Rothu je vyrábíme podle nejnovějších trendů a zároveň dbáme na to, aby byly stoprocentně funkční a sloužily vám dlouhá léta. Zaměřujeme se na sprchové kouty a masážní boxy (speciální sprchové kouty ). Dále prodáváme koupelnové doplňky a koupelnový nábytek.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice