Čištění nerezových komínů

U starých komínů se nejprve zkontroluje průchodnost spalinové cesty, po které následuje čištění nebo frézování komínu. Do takto připraveného průduchu se zasouvají jednotlivé nerezové vložky. Ty dodáváme v různých průměrech (standardně od 80mm do 250mm) a s různými tloušťkami plechu, která se určuje podle typu paliva a spotřebiče, který bude na komín. Kartáče z nerezové oceli jsou určeny pro čištění nerezových komínů , nerezových ohebných vložek či vyvložkovaných komínů. Nikdy nepoužívejte k čištění nerezového komínu ocelový kartáč či kominickou štětku!


Můžete si do komína zanést druhotnou rez a nerezovou vložku nenávratně zničit!

V rámci našich služeb vám zajistíme kompletní realizaci nerezových komínů od konzultace umístění přes výběr provedení až po uvedení do provozu vč. Lanový nádstavec ocelový, d: 2m, závit MLanový nástavec délky 2m, ukončení závitem M12. Lanové nástavce jsou určeny k dosažení spatně dostupných vnitřních prostror kotlů, topných těles, nebo pro čištění komínů.


Kotvení nerezových komínů je specifické podle výrobce. Pro vyztužení komínu nad střechou se používají širší spony nebo tzv. Další možností je tříbodová objímka, která spojena pomocí lan po 120°.


Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript. Zde jsou instrukce jak povolit JavaScript ve Vašem webovém prohlížeči. Vložkování komínů pro všechny druhy paliva - Instalaci nerezových fasádních komínů - Připojení Vašich spotřebičů - Montáž a prodej kouřovodů - Provedeme pravidelné čištění a kontrolu spalinové cesty dle zákona o Hasičském záchranném sboru České republiky č.

Kontrola spalinové cesty (komínu) je postup, který provádí odborně způsobilá osoba, kterou je držitel živnost. Kontroluje se zejména provozuschopnost a požární odolnost spalinové cesty, napojení na. Chemické čištění komínů Nejsnadnější způsob jak udržet, komín, výměník, kotel, kouřovod.


Komíny CZ-český výrobce komínů. Nabízíme komplexní komínová řešení, tedy od výroby komínu až po jeho montáž a dodání spotřebiče. Efektivní čištění nerezových komínů a nerezových vložek. Naše práce nás zkrátka baví.


Závit Mlze našroubovat na čistící tyč nebo lanový nástavec. Kč běžná cena: 3Kč. Vyvložkování komína pevnou nerez vložkou bez nutnosti bourat zeď pro T odbočku k napojení kouřovodu. Podmínky pro kontrolu, čištění a revizi komínů a kouřovodů stanovuje zákon č. Silonové kartáče jsou určenýé pro čištění nerezových komínů a vložek.


Ro změr kartáče musí být totožný s rozměrem komínu ! Měkký hustý komínový kartáč z tepelně odolného fíbru. Vhodný na nerezové komínové vložky, zejména plynových. Kominické potřeby na čištění komínů. Spojovací materiál pro kominíky. Pokud nenajdete kominickém eshopu potřebné vybavení, kontaktujte nás, je možné, že jej pouze nemáme zařazeno v aktuální nabídce.


Jejich použití je široké od rekonstrukcí starých komínových těles (vložkování komínů ), přes odtahy krbů, pecí a kachlových kamen, až po stavby komínů pro průmyslové objekty.

Nerezové komíny lze využít téměř všude. V případě použití klasických ocelových nástrojů na čištění komínů dojde k poškození vnitřní nerezové vložky komínu a její následné rychlé degradaci. V tomto případě se na komín nevztahuje záruka.


Strojní čištění komínů Publikováno 30. Brně, Olomouci, Znojmě a po celé jižní Moravě. Mechanické i běžné čištění , vložkování komínů , zákonné kontroly spalinových cest a instalace nerezových komínových systémů.


Kominík, kominictví Moravský Krumlov.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice