Plastové nýty do auta

Autorádia, reproduktory a zesilovače do auta na Autorádia-hifi. V košíku mate položek. Kontakty Montáže Doprava Velkoobchod Po.


Interiér auta je potřeba neustále chránit, aby auto neztrácelo na vzhledu. Prahové lišty zhodnocují vozidlo a dodávají na eleganci.

Vyrábí se na míru pro konkrétní typ vozidel a díky silné oboustranné lepící pásce je montáž velice. Pomocí plastové clony do auta získáte lepší viditelnost a zároveň chráníte své oči před oslněním. Různé typy příchytek čalounění jak v sadě, tak i po jednom kuse. Neváhejte a podívejte se na naší nabídku.


Veškeré ceny na této stránce zahrnují DPH. Trhací nýty s rádlovaným tělem do měkkých materiálů, jako např. Nýtování plastů , pryže, překližky, sololitu, lepenky, plechů a kombinací těchto.


Rozpěrný nýt ke kotvení profilů z poplastovaného plechu.

Nýt je z hliníkové slitiny s trnem z nerezu. Vylaďte si proto jejich vzhled kvalitními poklicemi na auto nebo-li plastovými kryty kol. Na Autodoplňky-obchod. Korálky, plastové voskové perle, velikost 4mm, bílé, navlečené na niti, šnůra 4kusů.


Nabízíme Vám plastové háčky na záclony nejrůznějších typů a tvarů. Nejoblíbenější v kategorii. Kup teď 1Kč s dopravou 2Kč. Tápete-li s výběrem a nevíte, na co se zaměřit, doporučujeme si přečíst naší nápovědu Jak vybrat reproduktory do auta. Plastové háčky slouží k zavěšení záclon.


Trojnásobný rozbočovač autozapalovače s USB portem. Teploměr do auta s hodinami a podsvícením. Kč › Autodoplňky › PRAHOVÉ LIŠTY.


Alfa Romeo Audi BMW Citroen Dacia Daewoo Daihatsu Dodge Fiat Ford Honda Hyundai Che. Program je doplněn speciálními vysoce-únosnými nýty a šroubovacími nýty. Jsou jednoduše odstranitelné a mohou se znovu použít.


Na úvod Doplňky, příslušenství, nářadí Klipsy do kapot ( plastové nýty ). Corby s průměrem hlavy 4mm.

Kawasaki - spojovací ( šroubovací ) nýt do kapot, plastů a podsedláku. Patentované řešení : zákaznické rozložitelné boxy a zákaznické sklopné boxy. Vaničky do kufra s organizérom, Vaničky do kufra gumové, Vaničky do kufra plastové s protišmykom. AUTOKOBERCE TEXTILNÉ.


PRESNÉ SLNEČNÉ CLONY. Autotričká, Univerzálne autopoťahy. Kategorie je vskutku velkým rozcestníkem, neboť doplňků do interiéru auta je hodně. Rádi bychom zmínili například antiradary, které jsou možná až příliš medializovány v negativním světle. S antiradary je to tak, že dopravní zákoník zakazuje pouze.


Dobrý den, prodáme originální nové plastové úchyty znaku do kapot vozů BMW, určené pro uchycení předních i zadních znaků velikosti mm. Vanička do kufra auta má vyvýšený okraj, ktoré zabraňujú vyliatiu tekutín na podlahu kufra. Vaničky v ponuke sú presne tvarované do kufra Vášho auta.


V ponuke nájdete aj gumové, alebo plastové vane do kufra. OC Lipsko Libušina tř. Lišty na bok auta sú v sade na celé vozidlo. Digitální alkohol tester ALT 1bezdotykový - vynikající pomocník do auta. AKCE: 1Kč - ★★★★★ Review(s) Ohnivá zpětná zrcátka na motocykl.


Stačí ich jednoducho vybrať a nečistotu tak dostaneme preč ľahšie. V našej ponuke máme plastové vane, ktoré presne pasujú pre takmer všetky modely a značky áut na našom trhu. Celých povrch vaní je upravený z protišmykového materiálu.


Táto úprava tak zabraňuje samovoľnému.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice