Přídavný bidet na studenou vodu

Přídavný bidet HB 50i Hyundae bidetový nástavec. Vhodné na většinu typů WC mís. Bidety na teplou i studenou vodu. Výrazná úspora toaletního papíru ! Velmi snadná a rychlá instalace. Pro svou univerzální montáž se hodí téměř na všechny typy wc mís : nastavitelná rozteč otvorů od 1mm do 2mm.


Přídavný bidet na studenou vodu

Pryskyřice ABS, keramická bílá barva. Praktický design, rychlá montáž, oplach tryskou pomocí regulace teploty a tlaku vody. Tryska lze naklápět dopředu a dozadu pomocí malé páčky na ovlád. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Vyjíždějící tryska po otevření tlakového ventiilu. Odstraňte sedátko (prkénko) z toalety. Skladem u dodavatele, - dnů. AQUALINE - BLOOMING EKO elektro.


Rozteč uchycení je 1- 2mm. Délka hadičky pro připojení studené vody - cm. Připojení přívodu vody: M12x75. Univerzální přídavný bidet pro WC mísy a WC sedátka barva bílá. Neohodnoceno Značka: Sapho.


Sapho EASY CLEANING přídavný bidet na studenou vodu , polypropylen (MT002). Nutný přívod studené vody. Jedná se o velmi levný výrobek. Economy bidet , je zařízení pro intimní hygienu, které se instaluje pod záchodové sedátko.


Prodloužená záruka na většinu produktů. Bezpečný nákup nákup u n. Na první pohled vypadá jako běžné toaletní prkénko , ale liší se řadou funkcí. Závěsné WC s bidetem Vitra V Care, zadní odpa 60cm. Elektronické bidety pro jednoduchou přeměnu WC mísy na komfortní a hygienické zařízení. Základní model elektronického bidetu.


Intimus Mini S přídavný bidet pro instalaci pod stávající WC sedátko - studená voda intimus mini s. Celkem zboží v kategorii: 14. Koupelny a příslušenství. Jednoduchá montáž bez stavebních úprav. Víc než náhrada samostatného bidetu. Zobrazit všechny podobné produkty.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Neutrální design s černou deskou, bez loga. Máme doma toto na studenou vodu a spokjenost (používám to já a dvě ženy).


Dřív jsme měli přídavný bidet s ohřevem a stejně nikdo nečekal až se voda ohřeje.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice