Štěpkovač půjčovna ostrava

Nejlevnější půjčovna zahradní techniky (rotavátor nebo vertikutátor na celý víkend 700Kč). V Petřvaldě, tj blízko měst Ostrava , Bohumín, Karviná, Havířov, Frýdek-Místek, Orlová. Navštivte naše webové stránky.


Největší specializovaná půjčovna. V půjčovně máme nářadí a stroje, které jsou prověřeny a půjčovány jak velkým firmám, tak i soukromým osobám. Nabízíme zapůjčení profesionálních strojů za výhodných podmínek.


Robusní profesionální štěpkovač Jensen A 5XL. Zde nabízíme štěpkovače na půjčení na kradší či delší dobu. ELIET MINOR má široký plnící otvor, který snadno pojme i křivé a rozvětvené větve.


Velká pozornost při konstrukci tohoto stroje byla věnována bezpečnosti. Půjčovna štěpkovačů tedy drtičů na větve. Stroj je vybaven speciální ochrannou mříží, nouzovým vypínáním a ocelovým ochranným štítem se stabilním lapačem nečistot. Celkově lze říci, že štěpkovač ELIET MINOR se vyznačuje.


Výroba, prodej, půjčovna strojů Nabízíme krátkodobý nebo dlouhodobý pronájem štěpkovačů GreenMech za velmi výhodné ceny. Nekupujte, neopravujte a neskladujte techniku, kterou použijete jen několikrát ročně. Půjčte si ji raději od nás a ušetřené peníze investujte lépe.


Jsme půjčovna zahradní techniky. Skladem Doprava zdarma-3bodů. Naše služba půjčovna nářadí. Nemáte po ruce to správné nářadí? Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR.


Stránka půjčovna dodávek Ostrava má ve své nabídce několik typů dodávek, jež se liší jak množství nákladového prostoru, tak i motorizací, uspořádáním místa v dodávce a jinými aspekty. Vyberte si takovou dodávku, která bude korespondovat s vašimi představami o rychlém převozu materiálů či lidí. Spolehlivost je na prvním místě, dodávky jsou pravidelně.


Délka štěpky je cca – cm. Maximální kapacita stroje je 3m³ za hodinu. Je mnoho důvodů, proč si vypůjčit karavan právě od nás. Podívejte se na některé z nich. Tento web používá soubory cookie.


Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Budeme rádi pokud využijete naší půjčovna nářadí Praha s požadavkem na kultivátor, vertikulátor, mulčovač, nůžky na plot, vysavač, postřikovač či fukar, jamkovač, rýhovač, radlici, frézu, štípačku špalků, nebo řetězovou pilu. Vibrační deska kN benzínová. E-shop HECHT - specialista na zahradu. Nakupujte přímo od výrobce!


Možnost krátkodobého či dlouhodobého pronájmu. Při pronájmu delším než měsíce jsou ceny individuální. Neomezené kilometry u osobních vozidel. Liší se velikostí, nosností i dalšími parametry.


Všechny vozy autopůjčovny Ostrava však mají společnou minimálně jednu vlastnost - dobrý technicky stav. Auta a dodávky jsou pravidelně kontrolovány. Podnikatelé musí ještě předložit výpis z Obchodního rejstříku nebo z Živnostenského rejstříku.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice