Bajonetová rychlospojka

Vyrábějí se z mosazi. Slouží jako rozebíratelné spojení hadic na dopravu vody. Spojky a přípojky koupit o objednat u OBI. If you forgot password to access our virtual shop just insert e-mail address you specified when registering and your password will be sent at it for you.


Pistole 8-funkční kovová.

Více informací K dispozici, expedice. Bajonetová robustní spojka MS. Zakončení hadicovým nátrubkem. Kompatibilní s ostatními spojkami s roztečí mm - oblasti použití: kompresory, technika stlačeného vzduchu. Robustní provedení umožňuje použití v. Zeptejte se na cokoliv.


Použijte rychlý formulář.

Obratem Vás budeme kon. Guličkové rýchlospojky (PUSH PULL). RYCHLOSPOJKY S VNITŘNÍM ZÁVITEM. TPR pryže usnadňují manipulaci STOP ventil zabraňuje průtoku vody , není li.


Rychlospojka bajonetová mm. Plastikářské rychlospojky na vodu , chlazenou vodu , olej. Pro flexibilní plastové hadice nebo pryžové hadice. Aignep spojky řady 4– 5jsou. DN (tzv. hasičská hadice) K tomuto produktu zatím nebyl vložen žádný dotaz.


Vysoce kvalitní spojka pro vodu i jiná média. Zmenšený dotahovací moment. Bayonet couplings are designed for quick and simple joining of pressure and suction hoses, particularly for water and other non-corrosive liquids. Skladem u dodavatele.


K č 4Kč bez DPH. NOVASERVIS Spojovací ventil - konektor. Mosazná instalační fitinka se zvýšenou odolností.

Certifikovaný výrobek na pitnou vodu. Možnosti použití v rozvodech vody. Na všechny výrobky jsou vydána prohlášení o shodě. Jako těsnící materiál závitů doporučujeme teflonovou pásku.


Materiál mosaz CuZn40Pb PN 16. Předností této rychlospojky je především její konstrukce přizpůsobená těžkým. Sú kompatibilné s ostatnými spojkami tohto typu.


Litinová bajonetová (čelisťová) spojka na vzduch. Kč 1Kč Koupit Hodnocení. Nakupujte u specialistů na Neptun. Tyto rychlospojky jsou určeny pro dopravu vody a. Kvalitní rychlospojka a hadicové spojky vám při sestavení automatické závlahy ze.


Hozelock ušetří spoustu, práce, času a vody. Zahradní program - systém pro spojování zahradních hadic. Tabulka základních vlastností. GARDENA hadicová rychlospojka se používá pro přechod od šroubení na šroubení GARDENA. Hadicová spojka for_q, hliníková.


Prihlásiť Registrovať.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice