Spojka brzdové trubky

U nás si vyberie každý a za rozumné ceny. Přímá spojka brzdové trubky z M10xna M10x mosaz. Určeno pro brzdové trubky s vnějším průměrem 75mm. Mimořádná situace nemá vliv na dodání tohoto produktu.


Spojka brzdové trubky

U vás doma nejpozději: 2. Priama spojka brzdovej trubky z M10xna M10x mosadz. Určené pre brzdové trubky s vonkajším priemerom 75mm. Spojka pre brzdové trubky. Závity ukončené vnutorným kuželom.


Pro trubku průměr: 4. Vnitřní závit: M10x1. Dosedací kužel: Směrem dovnitř typ F C elková délka: 28mm. H loubka závitů: 10mm. Materiál ocel, zinkováno. Brzdové trubky - metráž.


Spojka brzdové trubky

WP - koncovka brzdové trubky průměr 5mm, M10x 10x18mm. Skladem v externím skladu objednávky do 1. Po objednání vámi požadovaný díl okamžitě dodáme. Nová spojka na brzdové trubky M10x, 5mm díra na obou stranách. Vhodná na spájanie trubiek s vnútorný prelisom Vhodná na spájanie trubiek s vnútorný prelisom Nie je vhodné pre štandardné pertlovanie pre trubky s klobúkom ako sú v ponuke, ale pre trubky ktoré sú pertlované opačným spôsobom, čiže pertlovanie č. Kód: UEUMSE35: Cena bez DPH 4Kč Dostupnost ks i: Koupit. Dále v nabídce mám i brzdy Aq,Ferodo,TRW,ATE ,autokosmetiku,tlumiče,uložení,dorazy.


Vytisknout Poslat produkt známému Dotaz na produkt. Mimoriadna situácia nemá vplyv na dodanie tohoto produktu. Daily 35S Daily 35C, 50C Daily 65C. Strmene a opravné sady.


Spojka brzdové trubky

Univerzálne brzdové trubky , redukcie brzdových trubiek, adaptery trubiek S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Rýchlospojka pre brzdové trubky (5mm) Používaním stránky autodielyzorvan. Viac informácií vrátane informácií o odstránení a zablokovaní nájdete tu.


Stájové trubkové spony, stájové trubkové spojky, třmeny na potrubí, obloukové šrouby, objímky na trubky do stájí, na stájové hrazení, na uchycení trubek a spojování trubkových hrazení pro skot. Přihlásit Vytvořit účet Zapomenuté heslo. Značka: UNIVERZÁLNÍ, Použití: Délka :2mm,Velikost závitu :Mmm,Stoupání závitu :mm. Brno , obchodní zastoupení, hutní materiál.


Titan a slitiny titanu,titanové plechy, pásy, tyče, trubky a. MEA spojka drenážní pro flexibilní drenážní roury. Tvarovky a trubky ) Hodnocení produktu:. Vyrobena z PVC, slouží k pevnému spojování drenážních trubek. Nabízíme Vám naše brzdové trubky.


V naší nabídce jsou měděné i ocelové trubky.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice