Bakterie golem

Nikdy však nepoužívejte k aktivaci horkou vodu. Přípravek rozmíchejte v poměru 1:10. Dezinfekční přípravky bakterie ničí. Nicméně samozřejmě záleží na množství dezinfekce a na jejím naředění. Podobné fráze na Sleviste.


Každý den jsme na dosah ruky! Druchema patří k tradičním českým firmám s širokým sortimentem kvalitních výrobků z oblasti bytové chemie, autokosmetiky, lepidel a tmelů, barev na textil, výrobků pro sport a volný čas. Bakterie se v potrubí rozmnoží a dále jej samočinně chrání od nových nánosů. Hodí se tak i pro domovní čistírny odpadních vod. Kolonizace životaschopnými populacemi bakterií při pravidelném.


Biologicky aktivní, nezávadný přípravek k rozkladu a dezodoraci organických látek v suchých záchodech, odpadních jímkách, septicích a domovních ČOV. Odpadní vody vyčištěné bakteriemi lze bez obav využít jako zálivku pro květiny či zatravněné plochy. Mikroorganismy zlepšují drenážní vlastnost půdy.


Bakterie golem

Ušetříte Kč () Cena před slevou. Skladevíce než ks. Tento produkt není možné samostatně zakoupit. Hladové bakterie - biogolem v akci. Kč (e-shopů) Ecozone tyčinky na čištění odpadů ks.


Kč (e-shopy) Baktoma Bacti SO bakterie do sifonů. Extra účinné bakterie do jezírek a rybníčků. Novinka Tip Zdarma Zdarma od 7Kč až –. Je možné si vybrat tekutý přípravek na čištění odpadního potrubí, jenž vysoce podporuje biologickou aktivitu nejednoho takového zařízení. Bakterie do žumpy fungují na princípu speciálně vyšlechtěných kmenů bakterií. Ten se prodává ve velikosti 5ml.


Hned jak se dostanou do vody v žumpě, začnou produkovat specifické látky, které tento odpad rozkládají. Odpadem se myslí všechno, co může být součástí žumpy: bílkoviny, škrob, tuky, papír, uhlohydráty, případně další organický odpad. This mod allows you to create a crazy bacterial virus that can. Bioclean bakterie do suchých WC 1g. Golem S Bio je biologicky aktivní, nezávadný přípravek k rozkladu a dezodoraci.


Golem S je biologicky aktivní, ekologicky nezávadný přípravek k rozkladu a. Další slevy čisticích prostředků na Kupi. Biologický přípravek k likvidaci organických látek v suchých záchodech, septicích a. Aplikujeme po aktivaci (min.) ve vlažné vodě. Tento e-shop získal dostatečný počet spokojených zákazníků v programu Ověřeno zákazníky. Já používám bakterie Bioexpert a jsem nadmíru spokojen. Je si však třeba uvědomit že nesmíte používat žádné prípravky obsahující chlor.


To znamená musíte se zaměřit na takové čističe nebo třeba závěsné vůně, které jsou bez chloru. Pak je v žumpě pouze nezavadná voda. Uvolňuje zanesené odpadní potrubí a omezuje tvorbu zápachu.


Podporuje biologickou aktivitu septiků, odpadních jímek, lapačů tuků atd. Obsahuje nezávadné bakterie , které rozkládají organické látky usazené v potrubí, nenarušuje potrubí. Bakterie Golem S 1kg jsem na zkoušku použil před 2-roky na rybnících s větším nebo velkým množstvím organického kalu. Zajímalo mě odstranění org. Použil jsem je jednorázově v létě.


Po 2-týdnech se ze dna uvolňoval více plyn. Uvolňoval se celé léto a zdálo se mi, že uvolňování plynu je větší, než v předchozích letech. Bakterie mají navíc velký apetit a lze je použít preventivně, protože se v potrubí rozmnoží a dále jej samočinně chrání od nových nánosů.


Navíc mám problém že do septiku používáme bakterie Golem , tak mám strach tam nalít louh. Pár jich vylezlo a vyschlo či co, vkládám foto. Bio Golem S se hodí i pro domovní čistírny odpadních vod.


Bakterie golem

Ano, vypadá to na fotu stejně. Nakonec jsem díky této diskusi zjistila, že j. Do obchodu skladem. Více a prodejny Méně.


Vypouštíte-li je do své špatně odtékající vany, výlevky, gule, záchodové mísy či mušle pravidelně, děláte to nejlepší co můžete.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice