Čistící poleno solo

Čistící poleno solo

Chemickou cestou odstraňuje nečistoty a usazeniny ze spalinových cest kamen, krbů a pecí. Použitelné pro čistění všech druhů komínů, včetně komínu z nerezové oceli. Zvyšuje průchodnost rour a komína. Zajistí ideální stav spalinových.


Čistící poleno solo

Jádro čistícího polene obsahuje aktivní složku, která se uvolňuje spalováním při teplotě nad 550°C a pohlcuje saze a dehet. Obal tvoří ze 1 piliny. Poleno je vhodné pro odstraňování nečistot a usazenin ze spalinových cest kamen, krbů a pecí. ISTÍCÍ POLENO neobsahuje žádné pojivo, které by mohlo snižovat jeho účinnost. Odstraněním usazenín se zlepší průchodnost komína.


Tak se dospěje ideálního stavu průchodnosti spalinových cest v intervalech mezi zákonem povinným mechanickým čištěním. Vhodné pro všechny typy komínů. Při spalování dřeva a uhlí se uvolňují saze a dehet.


Poleno hoří cca hodinu a zajišťuje chemické čištění vašeho topidla. Použijte čistící poleno týden před mechanickým čištěním komína. Reference, napsali o nás, recenze. Pohled na plápolající oheň uklidňuje a zútulňuje naše obydlí. Pokud si chceme této zimní romantiky užívat co nejčastěji, je dobré se o náš krb.


Vytváří se kotelní kámen, který snižuje průchodnost trubek a komína. Usazené saze a dehet se mohou vznítit. Frekvence použití: P�. Doporučená frekvence. DPH (17bez DPH) Informace o. Krbová kamna doma vytvářejí nejen příjemné teplo, ale také kouzelnou atmosféru.


Pro 1 funkčnost povolte prosím aktivní skriptování v nastavení Vašeho prohlížeče, případně použijte prohlížeč, který JavaScript podporuje. Další slevy ostatních potřeb pro domácnost na Kupi. Solo za akční ceny #128176;. Predávame príslušenstvo ku grilom. Veľký výber prís-lušenstva ku grilom.


Poleno - Čistíčí špalek - na výkon cca 10kW Čistící poleno je určeno pro všechny typy komínů. Roztopením krbových kamen, krbové vložky. SOLO online od Merkury Market.


Navštivte akcniletaky. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. Aby nám komín dobře táhl, oheň šel snadno rozdělat a plápolající plameny nás hřály nejen na těle, ale i na duši, jsou tu pomocníci tradiční české značky SOLO. S trojicí Čisticí poleno , Čistič krbových skel a lampiček a krbovými zápalkami, bude péče o hřejivé rodinné teplo nikoliv povinnost, ale radost! Prstová rukavice je vyrobena z kvalitní štípané usně s bavlněnou podšívkou a praktickým ouškem k zavěšení.


Hodnotenie zákazníka. DPH plus náklady na doručenie. Kvalitní čistící poleno pro čištění komínů a kouřovodů od sazí, dehtu a dalších nečistot, přírodní produkt.


Čistící poleno solo

Dobrý den, čistící špalek Eurexim jsem měl možnost vyzkoušet neboť jsem měl podobný problém. Po použití se sklovina narušila a něco se. Až poleno shoří, můžete přiložit běžné palivo.


Poleno nenahrazuje toto zákonem předepsané mechanické čištění.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice