Dětská vanička na nožičkách

Nafukovací dětská vanička. Vaničku lze jednoduše nafouknout. Skladná, vhodná na cesty nebo na zahradu. Měkká, vhodná obvykle pro děti starší měsíců.


Dětská vanička s výpustí. Součástí vaničky je praktická výpusť se zátkou.

Vodu z vaničky lze jednoduše vypustit. Prodám dětskou vaničku s přebalovacím pultem a výpustí. Ušetří vám místo v koupelně, a nemusíte se ohýbat k dítěti, jelikož je v ideální výšce postavy maminky, bezpečně stojící na nožičkách , s přebalovacím pultem, a hadicí, kterou vaničku rovnou vypustíte do vany či umývadla. Zaoblený tvar bez ostrých hran.


Integrované držáky na mýdlo. Unikátní ergonomická dětská vanička , která udržuje teplotu vody při koupání dítěte po dobu min. Podložku pro miminka dám zadarmo. Předání Kralupy nad Vltavou, Praha, popřípadě dle domluvy.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Cáky cák – koupání je tak zábavné! A zatímco se vaše dítě seznamuje s vodou, vanička stabilně drží na svém místě. Luma stojí na eMiminu nejméně. Babymoov, Cam, Beaba. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije.


Při výběru dětské vaničky myslete na její rozměry a věk dítěte, aby se v ní cítilo pohodlně a především bezpečně. Důležité proto je, aby nebyla příliš velká. Miminko můžete v dětské plastové vaničce koupat do doby, než pro něho přestane být vlivem velikosti pohodlná.


Parametry: Rozměry vaničky: 84×49×30. Keeeper stojan pod vaničku univerzální. Skladem 39- Kč Vybrat variantu K. Badabulle ergonomická vanička. Sprchová vanička z litého mramoru v barevném provedení Grafito o rozměru 100x80xcm.


Balení bez sifonu a nožiček. Anatomický tvar usnadňuje koupání, a veselé. Praktický úchyt na přenášení nebo lze rovněž zavěsit třeba na háček určený pro ručníky. Odkladací část na kosmetiku.


Spodní vypoštěcí ventil. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.

Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. V nabídce jsou plastové vaničky se zaoblenými hranami nebo kulatými rohy. Při koupání miminka je dobré si vaničku umístit na stůl nebo si pořídit vaničku s podstavcem s nožičkama, ke které je připevněný také přebalovací pult.


Váha balení: kg. Na stoličce v podobě slůněte se dá sedět nebo si s ním děti můžou hrát, a to nejen v dětském pokoji, ale také třeba na z.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice