Digitální vodoměr

Digitální vodoměr

Mějte její spotřebu pod kontrolou s vodoměry společnosti ENBRA. Bezpečnost a hygiena jsou oblasti s nejvyšší prioritou jak ve vývoji, tak ve výrobě. Naše vodoměry jsou schváleny pro použití s pitnou vodou a jsou dezinfikovány, vysušeny a zabaleny ve vzduchotěsném obalu, takže před použitím nemohou být ovlivněny působením okolního prostředí. Ať se jedná o měření spotřeby v bytě či v průmyslovém provozu, na vodoměry ENBRA se vždy můžete spolehnout: zaručují přesné a spolehlivé měření, dlouhou životnost a stabilitu metrologických parametrů, v našem sortimentu naleznete vodoměry vyhovující široké škále požadavků. Přesnost je vyšší než metr.


Digitální vodoměr

Vodoměr umožňuje samoaktivaci dálkových odečtů, tzn. S digitálním měřičem průtoku vody máte vždy přesný přehled o výši spotřeby. Poskytuje naprostou přesnost, až 16letou životnost a integrovanou komunikaci. V tomto případě je pro Vás vhodný digitální vodoměr s dálkovým odečtem Kaden S060. Digitální vodoměr Whiteline s LCD displejem pro kontrolu průtoku vody.


Díky odečtovému radiomodulu za cenu 2. Kč bez DPH se cena systému pro dálkový odečet stává dostupnou i pro menší domy s menším počtem vodoměrů. Navíc výrobce vodoměrů Kaden nabízí možnost výměny svých vodoměrů po uplynutí funkčního období za stejné repasované. Aplikace - Měření objemu studené (horké) vody.


Digitální vodoměr

LCD displej je snadno čitelný a množství spotřeby je zobrazováno v litrech (99litrů). Bytový jednovtokový suchoběžný vodoměr na studenou vodu Qn 5. Mít bezchybný přehled o spotřebě, snadněji identifikovat úniky vody či nestandardní odběry a okamžitě o nich informovat spotřebitele i šetřit čas při řešení havárie. U bytů jsou přesné vodoměry důležité z důvodu přesného určení spotřeby vody konkrétních bytů, a to po dobu své legislativní životnosti let. U vodoměrů pro rodinné domy je kromě přesnosti měření důležitá především dlouhá životnost. Tagged: digitální vodoměr.


Obec Vestec schválila na radě dne 19. Konečně dobrá věc pro spotřebitele, mají po starostech být doma při odečtu, chytrý vodoměr pohlídá případný únik a dádáv informace o spotřebě. Výměny vodoměrů obec Vestec – nové digitální s dálkovým odečtem. Vždyť volné kmitočty pro tuto komplexní vychytávku jsou snad naplánovány. Mohlo by vás zajímat.


Digitální vodoměr

Provozujeme čistírnu odpadních vod obec Vestec. Vodovody a kanalizace obec Březová-Oleško. Impulsní vodoměr lze použít k zajištění proporcionálního dávkování (nadávkování stejného objemu kapaliny do jednotkového objemu vody bez ohledu na aktuální hodnotu průtoku), např. Samotný vodoměr nemá žádné externí napájení.


Předpoklad pulz max 5V a max proud 40mA. Dávkování probíhá pouze při odběru vody, při nulovém průtoku (nejsou žádné impulsy z impulsního vodoměru) se dávkování automaticky zastaví. Dálkový přenos dat se nejdříve realizoval pomocí drátových sběrnic. Jde vlastně o vodoměr s digitálním počítadlem spotřebované vody doplněný o sytém dálkového přenosu dat. Dnes již nejsou vyjímkou vodoměry se zabudovaným vysílačem a přijímačem, které lze odečíst pomocí PDA nebo počítače s bezdrátovým adaptérem.


Tento typ vodoměrů zcela jistě. Skladovací teplota -oC až oC. Maximální teplota vody oC. Provozní tlak Mpa, maximální tlak Mpa. Tlaková ztráta při Qp 0Mpa, při Qmax MPa.


Minimální hodnota tohoto tlaku je barů. Dokonce jeden majitel mi říkal, vy jste mi to pokazila! Pokud zjistím poškozený vodoměr , není páka na majitele bytu, prokázat mu, že do něj zasahoval ! To se stává většinou u bytů, kde původně bydleli dva lidé, ale nyní tam chodí a přebývá lidí 6-1 pak se vyplatí vodoměr pokazit, nebot voda se jim vypočítá průměrem z let minulých, na čemž zcela jistě.


Více informací o produktu. Elektronický bytový vodoměr HYDRODIGIT (smart) s integrovaným RF modulem. Opravy a renovace Vodoměrů a měřidel.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice