Plastové poklopy na studnu

V nabídce najdete kanalizační, studniční a kalové poklopy na míru všem projektům. Na výběr máte poklopy z různých materiálů, například kompozitních, litinových, nebo. Pokud tedy potřebujete plastový poklop na studnu , žumpu, ČOV, jímku nebo jinou nádobu, neváhejte a pošlete nám Vaši poptávku.


Standardně vyrábíme jednodílné nebo dvoudílné poklopy. Materiál použitý na výrobu poklopu je konstrukční polypropylen tmavě zelené barvy s UV stabilizací, která výrazně oddaluje proces blednutí způsobený vlivem slunečního záření. Poklopy jsou DATAPROPUSTNÉ. Výroba je možná také v barevném nebo přírodním provedení. Armovaný poklop na studnu.


Naleznete u nás široký výběr kompozitních poklopu v rúzném zatížení B12 C25 D40 E60 F900. Na objednávku je možná výroba s větrac. Různých rozměrů, průměrů vhodných pro zakrytí šachet. Kompozitní poklopy pro náročné.


Budeme se těšit na Vaší návštěvu na prezentaci kompozitnipoklopy. V nabídce máme například plastové poklopy Hermelock – polyuretanové, vodotěsné a plynotěsné poklopy. R kvalitní šachtové poklopy. Uzatváracie šachtové poklopy s protišmykovým povrchom.


Rebrované plechy sú vybavené zámkom a kovaním, ktoré umožňuje pevné uzamknutie na kľúč. Pre použitie na menej zaťažované plochy bez pojazdu. Ponukame na predaj šachtové poklopy vyrobene na Slovensku-pochodzne ako aj prejazdne. Pozinkované ale aj liatinové.


Bratislave na Lamačskej ceste 111. Zákrytu studny věnujte zvýšenou pozornost. Většina z nás ví, že studny musí být opatřeny krytem. Ovšem také mnoho z nás se domnívá, že riziko pádu našeho oblíbeného domácího mazlíčka do studny, je tím jediným důvodem proč studny zakrýváme. Nebo nechejte poklop udělat.


Představujeme komplexní nabídku plastových poklopů na šachty či studny a plastové mříže pro zakrytí vpustí. Co by to stálo netuším. Poslední dobou jsou vidět různé plastové nádrže na dešťovku a mají polokulovitá čela. Prohlédněte si ceny a technické specifikace poklopů pro zakrytí studní, šachet či jímek.


Pro použití na chodníky, cesty pojížděné osobními auty. Pro cenu výroby na dodané rozměry nás kontaktujte telefonem nebo e-mailem. SF Zadlažďovací poklop 200x2mm, AkN, výška 50mm. Plastové ŽUMPY samonosné podzemné. Hmotnost: kg Možnost dokoupení zámků: cena 45-Kč bez DPH.


Vyrábíme poklopy plastové na studnu a na skruž. Naše poklopy mají spoustu výho podívejte se na podrobnosti. Objednat si můžete i vodotěsné plastové poklopy na šachty s profilovaným rámem, které se dají zamykat.


A samozřejmě stále oblíbenější kompozitní poklopy na šachty či kryty na studnu , na septiky, vodoměrné šachty. Mě si plastovou skruž vyrobili na místě. Novinka poklopů plastové jsou poklopy KOMPOZIT, které jsou odolné, uzamykání, protiskluzová úprava. Chcem na zahrade kopat studnu , ale cena tych betonovych je dos vysoka, ale to. Já bych rozhodně do plastových skruží nešel, i kdyby.


Výška obvodové hrany: mm Tl. Zakázková výroba, záloha. Do nákresu je možné uvést přesné rozměry , které požadujete.


Plastové poklopy na studnu

Další výhodou plastové šachty na vrtanou studnu je její snadné usazení a instalace, je mnohem lehčí než – li šachta betonová. Studnu - Vyhľadávanie na Heureka.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice