Svařované trubky

Trubky ocelové svařované. Výroba bezešvých trubek je poměrně nákladná, proto se pro konstrukční účely nebo pro malé vnitřní přetlaky mnohem více využívají trubky svařované. Ten se zakruží do požadovaného tvaru trubky a svaří. Podle použité výrobní technologie se ocelové trubky svařované dělí na hladké – konstrukční a kotlové, závitové, přesné a kalibrované.


TRUBKY BEZEŠVÉ, SVAŘOVANÉ , KOTLOVÉ - KOVO obchod JPL s. MENU ☰ O SPOLEČNOSTI.

Nabízíme široký sortiment bezešvých, svařovaných a kotlových trubek od tuzemských výrobců jako je Liberty Steel Group, Vítkovice-válcovna trub a ŽP Trade Bohemia ale na doplnění sortimentu i od zahraničních výrobních společnosti a rovněž distributorů. Zvětšit detail tabulky. Ocelový pás se zakruží do tvaru trubky a svaří. Nabízíme svařované ocelové trubky různých průměrů a výrobních délek vysoké kvality za příznivé ceny.


Všechny naše svařované ocelové trubky jsou z atestovaných materiálů. Svár je oboustranný a musí mít stejnou pevnost jako základní materiál. Konstrukční trubky se využívají ve stavebnictví nebo zámečnictví.


Naše precizně svařené trubky poskytují přidanou hodnotu díky moderní masové produkci.

Jsou dostupné v práškovém pokrytí, galvanizovaném pokování nebo v nerezové oceli, jsou klíčovým komponentem v našem kvalitním modulárním systému. Provedení: svařované - TIG. Rozměry jsou uvedeny v milimetrech.


Svařované nerez trubky - 1. Nerezová ocel možnosti nerezové oceli jakosti a provedení nerezových ocelí tyčová nerezová ocel kruhová nerezová ocel čtyřhranná plochá válcovaná tažená nerezové trubky žáruvzdorné trubky svařované trubky bezešvé trubky žáruvzdorná ocel nerez ocel trubky do vysokých teplot tepelně odolné trubky heat resistant tubes and steel stainless steel stainless tube. Jedním z nich jsou právě svařované ocelové trubky pro všeobecné použití. Výroba je dle níže uvedených norem od vnějšího rozměru DN 1do DN 500. Linka na automatickou výrobu trubek průměru a 1mm.


Vyrábíme a dodáváme (orientační ceník - kalkulačka zde):. Podle následně použité technologie se rozlišují svařované trubky hladké, přesné tažené za studena a kalibrované. Cena bez DPH 34Kč.


V naší nabídce najdete ocelové bezešvé trubky , svařované závitové, svařované konstrukční i pozinkované. Technologie výroby se u každého typu liší. S tím souvisí i způsob jejich použití. Bezešvé trubky můžete bez problému uplatnit na vedení vody, vzduchu, plynu či páry. Přesné svařované ocelové trubky.


Dodáváme celé tyče o délce nebo 12m, dopravíme až na místo určení.

Materiál na objednávku Na objednávku zajišťujeme mimo skladový sortiment trubky svařované s vnějším průměrem mm - 1mm v tloušťkách stěny mm - mm, trubky bezešvé s vnějším průměrem mm - 4mm v tloušťkách stěny mm - 3mm a další široký sortiment trubek v různém provedení a jakosti. Výroba,kontrola,dodávky a rozměry jsou stanoveny technickými dodacími předpisy podle norem API Spec. Dodáváme pažnicové trubky a nátrubky Casing z materiálů dle API jakostních stupňů H-4J-5K-a N-80. Vybrat si u nás tak můžete trubky přesně podle vašich představ a potřeb.


Kromě prodeje trubek vám v souvislosti s nimi nabízíme i jejich vypalování nebo dělení plazmou či laserem , popř. Ocelové trubky , potrubní díly a příslušenství. Vítejte na stránkách společnosti GENERAL TRADING GATE CZ, s. Slovnaftská 10 Bratislava. Obrázky materiálů jsou jen ilustrativní.


Novinky Nové ceny svařovaných kolen naleznete zde. Sortiment trubek jsme nově rozšíříli o mufny a nipple. Nerez je korozivzdorná ocel, která se kromě slitiny uhlíku s železem skládá z dalších prvků, které zlepšují její vlastnosti.


Jedná se zejména o chrom, mangan, nikl a další. Povrchová úprava: Standardní úpravou je povrch mořený, kartáčovaný nebo kovově lesklý Dodáváme také trubky žíhané a dekorativní, s povrchem broušeným nebo „zrcadlově leštěným“ s ochrannou fólií.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice