Olejové čerpadlo fabia

Na stránke Autodielyonline24. Rozvodový řetěz pro olejové čerpadlo 1. Cena produktu bez dopravy Skladem. Obchod nemá dostatečný počet hodnocení.


Tento e-shop nezískal dostatečný počet hodnocení za posledních dní.

Od olgojchorchoj, 27. Presvedčte sa o kvalite nášho tovaru a výborných cenách. Membrána je pripojená k tiahlu spojeného s pohonom. Kmitavý pohyb tiahla sa prenáša na membránu, ktorá svojim pohybom mení objem priestoru uzatvorenej nádoby.


Priestor pod membránou je osadený nasávacím a výtlačným ventilom, ktoré sa otvárajú v závislosti na podtlaku resp. Dojezdové kolo rezerva Subaru 5x100. Náhradní díly ŠKODA FABIA (6Y2), 1. Jednotlivé náhradní díly jsou seřazeny do kategorií dle příslušných skupin autodílů a cesta Vás povede až ke konkrétní položce z našeho sortimentu.

Seřadit podle: Předměti: 20. Tesnici krouzek hridele, olejove cerpadlo. Tdi kW AT prevodovka st.


Spoločnosť Inter Cars je v súčasnej dobe najväčším dodávateľom náhradných dielov pre osobné a nákladné automobily v strednej a východnej Európe. Tato kategorie osahuje stovky kusů autodílů na tento automobil. Havlíčkův Bro cena 499Kč, od koj na Sbazar.


Popis: čerpadlo pochází z třívalcového motoru 1. OLEJOVÉ ČERPADLO FABIA. Nové olejové čerpadlo a příslušenství se zárukou pro model FABIA II (542) s motorizací 1. TSI od výrobce ŠKODA. Prodáváme autodíly od značkových výrobců. Popis: Prodám olejové čerpadlo na fabia Romster HTP.


Potrebujete k produktu fotku? Neviete či bude pasovať na Vaša vozidlo? Zaujíma Vás farba, veľkosť alebo iná skutočnosť? Olejové samonasávací zubové čerpadlo.


Ešte teoreticky mikrospínače na dverách, niektore fóbie čerpali už pri otvorení dverí.

C VW BEETLE Convertible VW CADDY ALLTRACK VW CADDY IV VW GOLF PLUS VW GOLF SPO. Produkt naleznete v těchto kategoriích: Zahrada Řetězové pily. Mladá a dynamická česká značka ET Engineteam vešla ve známost na trhu s náhradními motorovými díly pro automobily, zemní stroje a techniku již v. Vysokotlaké čerpadlo z vozu Škoda fabia II 1. Vhodné i pro Škoda Roomster, VW Polo, Seat Ibiza, apod.


Jedná se o originální, plně funkční díl. TDI 55kw common rail CAYA. Záruka na funkčnost dílu po.


Palivové Čerpadlo nafta a benzín kvality pre Skoda Fabia 6ya iné značky automobilov.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice