Pozinkovaná vana prodej

Ostatní - Zinkova vana bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Prodám pozinkovanou vanu se spodní výdřevou.

Výška 45cm,šířka 60cm, délka 1cm. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Dům a zahrada - Plechova vana bazar. Zachovalý, celoročně využívaný, ocelová vana opískovaná, pozinkovaná , nastříkaná vysokotlakem barvou Hampel. Nástavba odizolovaná a zateplená, v ložnici postele pro osoby (palandy dvolůžka), sam.


Vana zůstala po rekonstrukci bytu, místy škrábnutá, jinak v pořádku. Včetně výškově stavitelných noh. Pouze vybavené, nepouzite.

Dom a záhrada - Vana pozinkovana bazár. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Inzeráty pozinkovaná vana – aktuální inzeráty na Sbazar. Vyrobeno z materiálu jekl 50x30mm. Pozinkovaná plechová vana pro snadné čištění. Výplň vrat je tvořena tyčemi.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Inzerce – pozinkovana vana , inzeráty. Sedací vanička , plechová pozinkovaná vana , jako.


Ekologická záchytná vana , pevná svařovaná kontrukce, vyrobeno z ocelového plechu 5mm, pozinkovaný rošt s otvory 68x51mm, ochrana proti korozi žárovým zinkováním. Výroba atypických rozměrů nebo jiných provedení dle přání zákazníka! Nabídka už bohužel skonči.


Pro hobby chovatele králíků a morčat se dnes nabízí řada možností, kde jejich mazlíčky ubytovat. Kdo není zdatný kutil nebo nemá čas si králíkárnu vyrobit, může vsadit na již hotové králikárny, a že je z čeho vybírat!

Záchytná vana 2litrů 5kg pojízdná. Králíkárna je vhodná i pro ostatní malá zvířata. STARÁ pozinkOVANÁ vana SEDACÍ , vhodné na dekoraci či na květiny, vana po spodní obvodu má několik malinkých direk…jinak moc pěkná. Zažitá představa, že sedací vana má jen necelý metr délky a patří do minikoupelny, je vlastně logický nesmysl.


Nevíte kde by se dala koupit ( sehnat) přenosná koupelová vana , jaká se kdysi vyráběla např. Stará plechová vana. Dřevo ošetřeno ochranným nátěrem.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Minerální krmivo pro nosnice, kachny ,husy a krůty ve snášce. Toto krmivo je určeno k doplnění krmných dávek pro pro nosnice, husy a krůty ve snášce.


Koupelnová vana vašich snů je investice, která se vám rychle vrátí v podobě dlouholeté spokojenosti. Z široké nabídky tvarů a rozměrů našich akrylátových van si snadno vyberete tu, která přesně sedne do vaší koupelny. Minářová Sedlák, prodej potřeby pro králíky a hlodavce.


Ремонт квартир в Астрахани Ремонт.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice