Sporic vody na kohoutek

Specializovaný e-shop na spořiče vody. V našem e-shopu nabízíme spořiče vody pro použití jak na vodovodní baterie, sprchy, tak na úsporu vody při splachování na WC. Všechny tyto spořiče si sami snadno nainstalujete na jakoukoliv baterii a začínáte tak šetřit vodu okamžitě. Pro dosažení nejvyšších úspor vody doporučujeme vybavit byt perlátory na kohoutek v kuchyni, v koupelně a na sprchovou hadici.


Udávané průtoky jsou podloženy laboratorním.

A jak na úsporu vody Vám prozradí náš komplexní článek na blogu. Koukněte na něj, má víc dílů! Perlátor je zařízení, které namontujete na svou vodovodní baterii v kuchyni či v koupelně, a ono díky usměrnění proudu vody a jeho provzdušnění redukuje průtok tak, že vy v komfortu mytí rukou či nádobí nepoznáte rozdíl.


Sporic vody na kohoutek Bezdotykový spořič vody na kohoutek k umyvadlu. Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Její detail si můžete prohlédnout. Spořič vody snadno našroubujete na baterii umyvadla, dřezu.


Hodí se na každý běžný ko.

SPOŘIČ VODY přináší skutečné a výrazné snížení spotřeby vody a energií nutných pro ohřev teplé vody a tím skutečné výrazné snížení výdajů na provoz vaší domácnosti, firmy nebo organizace. Za zanedbatelnou investici do funkčních a prověřených produktů získáte okamžitý a komfortní přínos v podobě razantního snížení výdajů za vodné, stočné a. Upozornit na nové nabídky Na. Kuchyňská filtrační baterie. Použití v kuchyni i koupelně.


Typ instalace: vnější a vnitřní závit. Ve stejném množství vody se osprchuje více lidí. Nižší vodné = nižší stočné. Neplýtváte vodou ani. Spořiče vody jsou originální patentovaná zařízení, která se montují místo klasických originálních perlátorů nebo se vsazují do WC či sprch.


Oproti klasickým perlátorům zajistí až úsporu vody a mají regulovatelný průtok. Tyto spořiče zajišťující úsporu vody jsou vyráběny v různých variantách pro úsporu vody u dřezů, umyvadel, sprch i toalet. Free Shipping on eBay. LED hlavici našroubujte na kohoutek , ten se aktivuje, jakmile pustíte vodu.


Až voda přestane téct, spořič se sám vypne. Vhodné na většinu univerzálních kohoutků.

Elektrická baterie není potřeba, spořič ma zabudovaný vlatní zdroj využívající energii tekoucí vody. Nástavec na vodovodní baterii je skvělým pomocníkem do kuchyně. Díky spořiči vody si snáze zvolíte proud vody a její směr. Potřebujete poradit s výběrem produktu? Díky posuvné páčce na spořiči vody si nastavíte potřebný typ průtoku a ušetříte tak až vody.


Ulevte své peněžence i přírodě s roztomilým nástavcem na vodovodní baterii. Posunutím páčky na spořiči vody si zvolíte typ průtoku a ušetříte tak až vody. Díky perlátoru ušetříte za vodu, proud vody si můžete snadno nastavit do dvou poloh - proud vody a sprcha.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Nejlevnější e-shop Zensky Raj. Zboží za akční ceny, slevy.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice