Vinárske čerpadlá

Iné vinárske potreby. Pre záhradkárov: Hnojiv�. V tejto kategórii Vám ponúkame čerpadlá ako pre malovýrobcou tak pre profesionálov. Od lacných mosadzných po nie najdrahšie nerezové.


Nejprodávanější u nás jsou čerpadla pro ¾ hadici s výkonem okolo litrů za minutu. Máme je v mosazném i nerezovém provedení, ale upozorňujeme vás na sílící tlaky Evropské unie na používání nerezových. Z hľadiska použitia a konštrukcie ponúkame povrchové samonasávacie a odstredivé čerpadlá na potraviny, ponorné čerpadlá , čerpadlá na vrtačku a remenicu. Na riedke kvapaliny, prípadne riedke potravinárske oleje je možné použiť odstredivé alebo samonasávacie čerpadlá. Na hustejšie tekutiny, ako je me olej, vinárske kvapaliny, rmut alebo kvas doporučujeme zubové.


Praktické samonasávacie čerpadlá na potravinárske učely, čerpanie sirupov,vína,. Vinárska technika Čerpadlá. Odstredivé, závitovkové, vinárske , muštovacie, peristaltické čerpadlá S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies.


BS vinařské potřeby - přední český dodavatel pro vinaře, vinohradníky a sommeliery. Provádíme analýzu hroznů, moštů a vín dle SZPI. VINOTECH - vinárske potreby v Pezinku Vám ponúkajú možnosť vybrať si zo širokého sortimentu vinárskych potrieb a zariadení. Ponúkame technológie a zariadenia pre spracovanie hrozna, nádoby na uskladnenie a zrenie vína, fľašovacie zariadenia, prípravky na ošetrenie a stabilizáciu, rôzne iné pomôcky a príslušenstvo pre malých aj veľkých vinárov. Ponúkame technológiu pre spracovanie hrozna - odstopkovače, mlynčeky, lisy - preše a nádoby, nádrže a sudy na hrozno, pre uskladnenie vína, medoviny, pálenky v nerezových tankoch - nádržiach a drobné vinárske potreby - filtre a čerpadlá na víno, muštomery, vínomery, zátky, demižony, kefy na fľaše, uzatváračky, plničky, a iné pomôcky pri výrobe vína.


Tieto čerpadlá sa vyznačujú jednoduchou konštrukciou a jednoduchým prístupom k vnútorným častiam strojov, aby bolo možné vykonávať ich pravidelné a bezproblémové čistenie. Začíname mlynčekom alebo mlynkoodstopkovačom, následne lisom – prešom, pri stáčaní Vám pomôže čerpadlo na víno, pri fľašovaní zasa filtrácia na víno,. Enos 2 Odstredivé čerpadlo obežným kolesom a telom z nehrdzavejúcej ocele AISI 304.


Vinárske čerpadlá

Je vhodné na použitie s potravinárskou kvapalinou (víno, mlieko, olej, džús, pivo) a horúcou kvapalina (pivo). Zoradiť podľa: Názov Cena Dátum pridania Odporúčané poradie. Na sklade (0) Tip Akcia Zľava Novinka. Vybrané typy čerpadiel je možné použiť na čerpanie pasty, krémov, sirupov, lúhov pod.


Preto dokážeme uspokojiť včelára a ich potrebu čerpanie medu a ďalšie špecifické segmenty. Kiesel jsou samonasávací rotační čerpadla. Zahrnují všechny vlastnosti odstředivých a objemových čerpadel.


Vinárske čerpadlá

Jejich princip je jednoduchý: Srdcem čerpadla je elastické neoprénové oběžné kolo, jehož lopatky se v důsledku otáčivého pohybu ohýbají o excentrickou desku. Na straně nasávání se lopatky vlastním napětím roztahují a tím se. Ponorné čerpadlá na potraviny a olej KSB sú vyrobené z kvalitných, zdravoten nezávadných materiálov, a majú certifikát na čerpanie potravinárskych kvapalín. Praktické, malé kompaktné celobronzové samonasávacie čerpadlo s možnosťou napojiť napr. Univerzálne čerpadlo, využiteľné na rozličné tekutiny, vybavene hadicovými nátrubkami.


Lacnejšia alternatíva k elektrickým čerpadlám. Motorové čerpadlá Položky. Zobraziť: Grid List Table. Radiť podľa: Iba skladom. Excentrické čerpadlá na vína, rmuty a mušty.


Vinárske čerpadlá

Nejčastěji je však využívají vinaři při výrobě vína, při níž potřebují i taniny, kvasinky a filtry. Mlýnky,odstopkovače,mlynkoodzrňovače,lisy,nádoby,sudy, nádrže,vinifikátory,barikové sudy,filtry, čerpadla ,kalolisy,plničky, etiketovačky,uzavírací.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice