Dětská vanička

Nafukovací dětská vanička. Vaničku lze jednoduše nafouknout. Skladná, vhodná na cesty nebo na zahradu. Měkká, vhodná obvykle pro děti starší měsíců.


Dětská vanička s výpustí. Součástí vaničky je praktická výpusť se zátkou.

Vodu z vaničky lze jednoduše vypustit. Protiskluzové nožičky zajišťují bezpečnost. Zaoblený tvar bez ostrých hran. Integrované držáky na mýdlo. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Vhodná dětská vanička je ale neméně důležitá. Vždyť koupání přináší miminkům chvíle radosti a potěšení a je škoda si je kazit jen proto, že rodiče bolí při koupání záda nebo se mu nechce každý den transportovat vaničku plnou vody přes půl bytu. Se zátkou na… 2Kč – 4Kč v obchodech Porovnat ceny.


Vybrat variantu (barvy) Barva.

Ponechat původní variantu. Anatomicky tvarovaná dětská vanička. Díky integrovanému ergonomicky tvarovanému lehátku je ideální zejména pro novorozence a kojence do měsíců.


K dětské vaničce proto není potřeba dokoupit lehátko do vaničky. Cáky cák – koupání je tak zábavné! A zatímco se vaše dítě seznamuje s vodou, vanička stabilně drží na svém místě.


OKT VANIČKA S TEPLOMĚREM DISNEY 84cm, Mickey. Podložku pro miminka dám zadarmo. Prodám dětskou vaničku viz foto. Předání Kralupy nad Vltavou, Praha, popřípadě dle domluvy.


Praktický výpustný ventil usnadní vypouštění vody. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Má integrovaný držák na mýdlo. Záleží na tom co potřebujete.


Dodací lhůta do dnů. Pokud i vy uvažujete o jejím nákupu, měli byste brát v potaz zejména fakt, jaký typ vaničky budete chtít zvolit. Detail produktu Do obchodu. Veselé obrázky dítě zaujmou.


Délka vaničky je 1cm.

V nabídce je několik typů – dětská vanička s lehátkem, dětská vanička s podložkou či dětská vanička s přebalovacím pultem. Všechny z nich jsou velmi praktické. Vzhledem k tomu, že děťátku je třeba dát po koupání plenku, je třeba ho někam. Specializujeme se na moderní dětský nábytek, sanitární zboží, kusové koberce a další. Plastová vanička na koupání dětí s odnímatelným lehátkem, Medvídek Pú, 1cm.


Pomáháme tvořit moderní a stylové bydlení. Vybírejte z našich populárních plyšových koberců, designových sprchových koutů nebo kupte pro své dítě kvalitní postel z masivu.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice