Rohová protiskluzová podložka do sprchy

Rohová protiskluzová podložka do sprchy

Protiskluzová podložka do vany a sprchy. Vyrobeno z odolného, přilnavého a omyvatelného vinylu. Podložka se na dno vany přichytí pomocí přísavek. Vlastnosti Produktu: protiskluzová podložka , odolný plast, zajišťuje. GEO podložka do sprchového koutu 53x53cm s protiskluzem, kaučuk, béžová, SAPHO E-shop.


Rohová protiskluzová podložka do sprchy

Samodržící rohová polička do sprchy Wenko Static-Loc. Nohy zakončené protiskluzovou podložkou Potah textilní kůže v. Moderní protiskluzová podložka v petrolejové barvě zajistí zabrání vašemu uklouznutí ve sprchovém koutě. Bezpečnostní podložka s příjemným povrchem je opatřena silnými přísavkami. Imitace oblázků navíc zútulní vaši koupelnu.


Multifunkční podložku do sprchového koutu lze využít mnoha způsoby. Ochrání vás každý den před nebezpečným uklouznutím. Speciální struktura podložky stimuluje krevní oběh a snižuje tak svalové napětí. Gumová podložka je ochranná pomůcka proti uklouznutí ve sprše.


Spodní strana je opatřena přísavkami pro dokonalé přilnutí k povrchu sprchového koutu. Související zboží, jsou díly a součásti (nebo výběr z nich), které lze použít pro doplnění, vylepšení nebo upravení, popř. Spirella podložka do sprchy Riverstone s protiskluzovou povrchovou strukturou a atraktivní imitací kamene vám propůjčí pocit bezpečí při sprchování. Ideální do zavazadlového prostoru osobního automobilu. Díky velmi přilnavému povrchu zabraňuje volnému pohybu předmětů, které by jinak volně klouzaly.


Detailní popis produktu. Na povrchu má protiskluzové výstupky, které zároveň masírují chodidla. K zajištění větší bezpečnosti a maximálního komfortu si u nás můžete zakoupit protiskluzové podložky BRAVENO PLUS do vany nebo do sprchového koutu. Skladem, ihned k odběru ks.


Rohová protiskluzová podložka do sprchy

MARGHERITA podložka do sprchového koutu 55x55cm s protiskluzem , PVC,. Monza protiskluzová podložka do vany Harry s přísavkami pro jednoduché uchycení je extra dlouhá – × cm. Svými rozměry se podložka hodí do. Velká část domácích úrazů se stane v koupelně kvůli kluzkým povrchům, a proto je vhodné jim předejít. V naší nabídce naleznete pouze kvalitní protiskluzovou podložku do sprchy od prověřeného dodavatele.


Výrobek je vybaven vysoce kvalitními přísavkami pro perfektní přilnavost podložky, perforace zajišťuje plynulý průtok vody, na d. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Kvalitní praktická protiskluzová masážní podložka do sprchového koutu nebo vany. Neklouzavá a plísním odolná podložka do sprchového koutu s vanilkovým. Nabízíme je v několika tvarech a velikostech.


Rohová protiskluzová podložka do sprchy

Pořiďte si kvalitní rohož do sprchy , která je nejen praktická, ale. Rohože do sprchových koutů převážně ze dřeva. Rohová stolička použitelná nejen do sprchového koutu. Značka WENKO nabízí stylové funkční doplňky do domácnosti se zárukou německé kvality. Obchod se zlatým Ověřeno zákazníky.


Hledáte do podlozka protiskluzova sprchy ? Perforace protismykové podložky zajišťuje plynulý odtok vody. Kúpeľňové doplnky nákup a rezervácia v OBI. OBI online a vo Vašej OBI predajni!

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice