Hoblovaný hranol 100x100 cena

Free Delivery on Eligible Orders! Hranol dřevěný smrkový 1x1délka 2m. Dřevěné hranoly mají téměř neomezené možnosti!


Jsou vhodné pro výstavbu různých konstrukcí, jako například: při stavbě pergol a altánů, plotů, pohledových oboustranných záklopů, podlah či dřevěných obkladů, ať už v interiréru či při venkovních realizacích. Materiál nakrátíme na jakoukoli délku dle Vašeho přání, zůstatková délka nesmí být kratší než m. Zdobený jekl - hranol pro ploty, brány a zábradlí 34.

Smrkový hranol s povrchem po řezu 29Kč. Dostupné na prodejnách. KVH hranoly mm sleva. Standartní délka v prodejně je m. Doba dodání cca 1-týdny v případě délek 2. Skladová dostupnost dle pobočky.


Nehoblovaný hranol je vhodný zejména pro stavbu krovů, zahradních altánů, pergol, přístřešků a dalších dřevěných konstrukcí. Stavební dřevo za trvale nejnižší ceny v e-shopu.

Bežná cena 14€ € € bez DPH € € bez. Drevené hranoly: doručenie domov alebo na predajňu. Jaké trámy na pergolu. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Dom a záhrada - Hranoly 10xbazár.


Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Hezký den, Alena Krýchová Hezký den, Alena Krýchová František Jodas 30. Můžete mi jej nadělit na požadované délky a dovézt do Chomutova. Nevím jak Vám udat potřebné délky a jaká by byla cena dopravy ,nejdelší díly jsou m. BSH hranol je hoblovaný sušený hranol , který je lepený z lamel tl. OSB dosky, preglejky, drevené obklady, hranoly , stolárske materiály.


Použití techniky zubovitého spoje umožňuje vyrábět hranoly v délkách do 16ti m. Cena za běžný metr bez DPH. POZNÁMKA: Při větších odběrech cena od 8.

Při odběru nad mdoprava ZDARMA po celé ČR. Možnost nařezání na požadovanou délku. Vyrábí se v pohledové a nepohledové kvalitě.


Pohledové BSH hranoly najdou využití u staveb, kde je kladen důraz na pevnost, tvarovou stálost materialu a pohledovou kvalitu. Prvotriedne produkty s dlhou životnosťou typizovaných, ale aj atypických tvarov a konštrukcií zo suchého a dokonale opracovaného materiálu. Tento e-shop získal dostatečný počet spokojených.


Kvalita hranolu je SI - průmyslová kvalita. Kč 1Kč bez DPH 12Kč 1Kč bez DPH. U vás za: 3-dní od 1Kč.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice