Hydraulické hadice praha

Vyrábíme vysokotlaké hydraulické hadice ve světlosti DN - DN včetně koncovek a příslušenství. Hadice pro zemědělskou techniku , nákladní vozy, stavební stroje, klimatizační jednotky. Dále máme v sortimentu textilní a sací hadice pro dopravu materiálů, palivové hadice , hadice pro technické plyny.


Teflonové hadice s opletem pro chlazení forem i vhodné i pro. Koncovky pro hydraulické hadice Ploché kompaktní materiály Ploché porézní materiály.

Zobrazit pobočku Nyní. Praha - Horní Počernice. Brno – hadice , hydraulika, šroubení – se zabývá výrobou a prodejem obsáhlého sortimentu hydraulických a pneumatických komponentů již řadu let. Jsme jedním z největších dodavatelů komponentů pro hydrauliku a hydraulické systémy v České republice. Vyrábíme a opravujeme vysokotlaké hydraulické hadice všech typů do široké škály odvětví průmyslu – standardní pryžové hydraulické hadice , dále termoplastové (PTFE) hadice a teflonové hadice.


Realizujeme sériovou výrobu, a rovněž také kusovou výrobu dle vzoru dodaného zákazníkem. Stejně jako všechny ostatní hadice , také ty hydraulické po delším čase používaní podléhají poškození a trpí nevhodným zacházením. Využijte naše služby a vyhněte se problémům, které mohou kvůli poškozeným hadicím nastat.

Jsme specialisté na hadice , pryže a podlahoviny, těsnění, a koncovek na hadice s největšíma skladovými zásobami v ČR. Osazujeme hadice koncovkami, máme hydraulické středisko na každé pobočce s kompletním sortimentem hadic a koncovek. Popis: Prodám hydraulické hadice sada kusů s průměrem. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Po Praze a středočeském kraji je odvoz zdarma, nákladní vozy jsou odváženy s finančním.


HYDRAULICKÁ HADICE – FLEXOR 1SN R1AT HYDRAULICKÁ HADICE – FLEXOR 1SN. Náš výrobní program hadic s koncovkami je určen pro hydraulické systémy v oblasti nízkých, středních a vysokých tlaků. Vyrábíme hadice ve světlosti DN - DN v různých provedeních opletů -ocel ,textil,termoplastové hadice ,teflonové hadice PTFE s opletem.


PRODUKTOVÁ NABÍDKA NABÍDKA. HLP (kanystry, sudy 12518200L) speciální hydraulické olej. Popis: Nabízíme nevyužité skladové zásoby tlakových hadic, různé délky, tloušťky a typy. Hydraulika HANSA-FLEX, to jsou nejenom hydraulické hadice a šroubení, trubková vedení, ale také hydraulické ventily, rozvaděče, agregáty, montáže a mnoho jiného.


Vytvořili jsme pro vás skladovou zásobu v rozsahu 10. NONSTOP servis zajišťuje každá z našich 11-ti provozoven HANSA FLEX v České republice. Podstatou této služby je dostupnost hydraulických hadic, šroubení, hydraulických komponentů, kapalin a dalšího sortimentu 3dní v roce a hodin denně. Spojovací prvky hydraulických systémů, zejména vysokotlakých hydraulických hadic s koncovkami a hydraulické šroubení, průmyslové hadice na kapaliny, plyny, chemikálie a ropné produkty.


Opatření proti šíření COVID-19.

Vážení zákazníci, vzhledem k situaci v souvislosti s COVID-chceme minimalizovat oboustranné riziko přenosu viru, a proto jsme s platností od pondělí 16. Zpočátku vyráběla hydraulické hadice a hadicová spojení. S přibývajícím počtem zaměstnanců byly projektovány a vyráběny speciální stroje na objednávku a byly prováděny opravy a výroba přenosné mechanizace pro stavbu a údržbu železnic.


Obchodní činnost se rozšířila o prodej a servis zahradní a lesní techniky firmy STIHL a dále o průmyslové motory, čerpadla. Kč spojka přímá G - 15L M22x5. Hydraulika a tlakové hadice , Slaný Zabýváme se výrobou, servisem a prodejem komponentů pro hydraulické systémy.


Především se jedná o zakázkovou a sériovou výrobu, servis a prodej nízkotlakých a vysokotlakých hydraulických hadic a komponentů s tím souvisejících. Hydraulické rozvaděče Zpětné ventily Hydraulické rychlospojky Hydraulick. Hadice , rukávy, mezikruží, vaky, dorazy, tyče, silentbloky, pryžové bloky, pogumování kovu, MP desky, aj.


Zajišťujeme vysekávání pryžových těsnění a řezání vodním paprskem. PVC hadic a příslušenství. Prodej a servis hydraulické a pneumatické šroubení rychlospojky ventily hadice.


Opravy hydraulické válce. Parker Rectus Legris.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice