Krájecí deska plastová

Je vyrobena z kvalitního odolného plastu. Vynikající pro krájení všech druhů potravin, opatřeno protiskluzovou vrstvou, díky které přilne ke stolu a neklouže. Vyrobeno z pružného plastu pro snadné přenášení a vysypávání.


Krájecí desky z bambusu, dřeva i plastu. Vybavte svou kuchyň vším praktickým a potřebným a inspirujte se na našem e-shopu české značky Tescoma i vy!

Praktická plastová přípravná deska Franke o rozměrech 3x 4mm pro dřezy řady AMX, LLX, IMG a LLX. Přípravná deska Franke 112. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Kč s DPH 6Kč s DPH. Sada obsahuje: - 1x krájecí. Jaké má krájecí deska PRECIOSO další výhody? Blanco krájecí deska plastová - masivní deska z plastu pro snazší práci v kuchyni.


TESCOMA jich nabízí celou řadu, vyberte si.

Skleněná krájecí deska v bílé barvě, s abstraktním zeleným linkovým vzorem. V naší nabídce naleznete množství krájecích desek různých barev, ale i velikostí a taktéž držák na tyto krájecí desky, který Vám umožní pohodlné podávání desek. Speciální multifunkční krájecí plastová deska na krájení sladěná pro dřezy CLASSIC NEO.


Vše pro vaše podnikání Vše pro vaše podnikání Brutální výprodej: SLEVY AŽ Hygiena a sanita. Dřevěná krájecí deska. Masodeska plastová : Masodeska plastová : Masodeska MDP - 66. Ovoce, zelenina i další suroviny si díky tomu udrží svěží vzhled i přirozenou chuť a hlavně – bakterie na jejím povrchu nedostanou šanci ohrozit vaše zdraví.


Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Ale nic není ztraceno. Katalogová cena 6Kč. Cena po slevě 5Kč (2EUR) skladem.


Odolné teplu až do 95°C. Možno umývat v myčce. Vhodné do myčky na nádobí. Podívejte se na naši širokou nabídku produktů z kategorie PLASTOVÁ KRÁJECÍ PRKÉNKA.


Deska je ideální pro přípravu drůbeže.

Související produkty. All for the furniture making. Jedním z pomocníků, po kterých v kuchyni sáhneme několikrát denně, je krájecí deska.


Kromě dřevěných užíváme prkénka plastová , skleněná i kamenná. Plastová okna Výklopná okna bíl. Prosím, použijte minimálně znaky! Naše cena s DPH: 1Kč Naše cena bez DPH: Kč.


Desky Hobbycolor v sobě spojují spoustu výhod: radost z barev v několika atraktivních barvách, lehkost, jednoduchou zpracov. Výška krájecí desky je cm. Mohutná deska z tvrdých dřevin je velmi pevná, vysoce odolná a hodí se k profesionálnímu opracování masa. Pracovní deska ke kuchyni.


Vyberte si svůj rozměr, pokud chcete umístit. Detail produktu Do obchodu.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice