Pertlovací přípravek pro brzdové a palivové potrubí

Pertlovací přípravek pro brzdové a palivové potrubí

Pertlovací přípravek pro brzdové a palivové potrubí 8. Profesionání pertlovací souprava pro dvojité petrlování, pro potrubí o rozměru 4. Profesionální provedení lisovacího přípravku na konce brzdového potrubí. SE, Mx holendr šroubení na brzdovou trubku. Excentrická pertlovací souprava - přípravek pro měděné brzdové a palivové potrubí Sada pro zhotovování jednoduchých… 71Kč s DPH. Přinášíme další z návodů, ve kterém Vám ukážeme a vysvětlíme práci s pertlovací sadou na brzdové potrubí.


Díky důmyslnému a preciznímu zpracování je výroba Ea F. Buďte první, kdo vloží komentář Přidejte odpověď Zrušit odpověď na komentář. Pro potrubí do síly mm. Přípravek pro pertlování, úpravu brzdového potrubí mm - Kunzer. Sada obsahuje matrice a držák s otvory.


Hodí se pro měděné trubky a slitiny hliníku. Pomocí matrice lze vyrobit čočku. Servisům (autoservisům) nabízíme možnost zakoupit nejenom materiál, ale i přípravek na výrobu brzdových trubek (lis = lisovací přípravek pro výrobu brzdových trubek, pertlovací sada, souprava na brzdové trubky a jejich výrobu). Pertlovačka je možná ve provedeních: 2xPROFI a HOBBY (více vysvětlíme po telefonu).


Pertlovací přípravek pro brzdové a palivové potrubí

Pouze pro jednoduché pertly. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Skip navigation Sign in. Lékaři často předepisují pacientům tubusy.


Ale ne všichni pacienti vědí a chápou, co to je, proč a jak se to dělá správně. Pokud jste nikdy neslyšeli slovo tuba, pak. Palivové a brzdové potrubí. Zobrazit: Grid List Table.


Pertlovací přípravek pro brzdové a palivové potrubí

PERTLOVACÍ SADA NA BRZDOVÉ TRUBKY , PŘÍPRAVEK NA PERTLOVÁNÍ 5- 16mm. Kleště na ohyb brzdových trubek ATE. Tato sada v kufříku na. Inzerce s videem je zcela zdarma. Kč Aretace rozvodů OPEL GM 1. ZEHNDER Zehnder příslušenství svěrné šroubení pro měděné trubky mTechnické parametry:Země původuNěmeckoRozměr skutečnýmm.


Měkké těsnění , DN také vhodné pro nerezové trubky. Zehnder svěrné šroubení – průměr mm pro měděné trubky. Tester tlaku paliva, serva, brzdového systému, vakuometr BASS Přípravek umožňuje diagnostikovat problémy se zapalováním, ventily, apod.


Pertlovací přípravek pro brzdové a palivové potrubí

Umožňuje měření tlaku plnění palivových čerpadel. Přístroj měří tlak a podtlak. Může být použit pro brzdové systémy nebo servo. Použití SERVO vakuové systémy karburátor a sací potrubí posilovače brzdových systémů elektro. Specialista na kvalitní ruční nářadí za ty nejvýhodnější ceny, našli jste někde levnější cenu?


Sada 35ks pro čištění palivové , vstřikovací soustavy benzín, diesel BASS. Odstraňuje usazeniny a nečistoty z. Skladem na prodejně Přípravek na montáž silentbloků Fabia, Roomster, Polo.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice