Plastové profily tvaru u

První jsou plastové profily z novoduru, lisováním vznikají profily různých průřezu (L, trubky, U profily , kolejnice apod.). Další skupinou jsou systémové profily pro spojování střešních krytin, stavbu a třetí skupinu tvoří výrobky z Traplastu. Plastové terasové dosky, amfiteátre, bočné steny.


Provozujeme několik desítek vytlačovacích linek, na kterých je možné vyrábět profily z různých materiálů. Silikonové profily tvaru T.

Slepíme vám atypický o-kroužek, sendvič, nebo přímo u vás v provozu profesionální přilepíme těsnění, či pryžové dilatace. Extruze profilů – Vytvarování plastových profilů do libovolného tvaru. Námi vyráběné plastové komponenty nalézají uplatnění například u vybavení obchodů.


Najdou uplatnění především u modelářu, architektů, umělců ale i výrobců z řad automotive a po. Například pro EV 2je výška profilu 6. Na vnitřní straně pásnic jsou, stejně jako u skutečných profilů, úkosy. Hliníkové profily tvaru U rôznych parametrov pre širokú paletu povrchových úprav.


Okrem povrchov strieborný eloxovaný (E) a imitácia nerezu (EF), ponuku tvorí aj biela prášková (B), neupravený hliník (L), leštený chróm (Gc), leštený eloxovaný hliník (GE),brúsený antikor (M)aleboleštený antikor (N).

Plastový profil průřezu L, různé rozměry ramen. Termoplastické elastomery (TPE) jsou kombinací tvrdých termoplastických polymerů, jako jsou PP, PBT nebo PA a měkkého gumového materiálu. Pryžové profily z kompaktních, neboli homogenních materiálů si můžete vybrat podle požadovaného tvaru. Nejběžnějším materiálem je pryž EPDM, odolná povětrnostním vlivům, UV záření a teplotám.


Pro potravinářství nebo aplikace s požadavky na zvýšenou teplotní odolnost dodáváme silikonové těsnicí profily. Některé profily jsou k dispozici také z olejům. Jsou navrženy tak, aby po nasazení na hranu desky držely samostatně a nebylo zapotřebí žádných rohů. Pro dobrou funkci je třeba volit lištu přesně podle tloušťky desky.


Tento typ lišt má ochranné a estetické fuknkce, nikoliv však. ESHOP JE MIMO PROVOZ, DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ. Vítejte na stránkách plastové – profily. Profily koupit o objednat u OBI. Výrobky Raboesch precision engineering.


Délka jednoho kusu je 3mm. Materiál: polymer ASA (superstyrén) bílé barvy. Sleva je při odběru v předepsaných násobcích počtu kusů i pro poměrně malé objednávky - podrobněji zde.

Vyberte si silikonové nebo gumové těsnění v metráži podle požadovaného tvaru. K dispozici máme také různé typy silikonových lemovek. Vyrábíme rozmanité plastové profily Přehled našich produktů je stejně obsáhlý, jako naše péče o individuální a mnohdy velice specifické zakázky.


PLASTOVÉ TRUBKY A HADICE. Hadice flexibilní PVC- U Trubka plastová PVC- U. Oblouky T kusy Kolena Redukce Spojky Tulejky Zátky Kolektory. Kolena Přechodky Redukce Spojky T, Y, X - k. Sháníte profily nebo lišty? PVC TVAROVKY K LEPENÍ. Poraďte se s odborníky!


Na plastové (a hliníkové) profily se specializujeme léta. Sortiment světových renomovaných výrobců je neustále pod našim dohledem a produkty s nejvyšší užitnou hodnotou zařazujeme do našeho sortimentu.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice