Lano na šplh 5m

Informace o produktu. Přírodní 36mm lano stáčené na šplh s okem. Lano je vyrobeno z přírodního materiálu juty, na jedné straně je zapleteno oko, na druhé straně je konec lana vpleten zpět do tzv. Délka lana: m Průměr lana: mm Materiál: juta s kovovým kolečkem pro zavěšení.


POKORNÝ-SÍTĚ lano na šplh , šplhanie 5m - priemer 32mm (Ostatné fitness náradie) Hodnotenie produktu:. Konopné lano , vyrobené na Slovensku, o priemere 40mm Vám zabezpečí dokonalý úchop pri vašich každodenných šplhoch. Přejdi na stránku : › Lano pro šplh 35mm 5m. Lana, řetězy a příslušenství, LANO NA ŠPLH pr.


Zboží je v kategorii houpačky a klouzačky. Hojdacie – šplhacie laná. Ponúkame Vám šplhacie laná do škôl v rôznych dĺžkach a dvoch hrúbkach. Poslouží jak výkonnostním sportovcům, tak při školním tělocviku. Součástí lana není úchyt na strop.


Vyrábíme profesionální šplhová lana, lana na přetahování a lana na šplh. Tato přetahovací a šplhací lana jsou zpracována těžkými stroji, které dokáží lana stočit tak, aby vydržela vysoký nápor a sloužila po mnoho let. Na prvních hrách novodobé historie šplhali závodníci do výšky m, kromě dosaženého času se hodnotil i styl provedení.


Lano na šplh 5m Lano na šplh přírodní 36mm, 5m. Jutový motouz Cena od Kč. THERA-BAND posilňovacia guma m - veľmi slabá. Posilňovacie gumy Thera-Band umožňujú jednoduchým spôsobom posilňovať oslabené. Milované a nenávidené, lano na šplh.


Lano na šplh 5m

Naše laná sú k dispozícií v univerzálnej dĺžke 5m s 36mm priemerom. Zakončenie plastovými plombami na oboch. Velkou výhodou je především. Apr Narazil jsem na jedny webové stránky, kde popisují jak lano uplést tak. Kvalitné jutové lano na šplh dĺžky 5m , priemer 32mm aj pre exteriér.


Pokorný sítě lano na šplh m. Výrobca: Merco: naša cena bez DPH : 1EUR : naša cena s DPH ( ): 2EUR. S cieľom zabezpečiť riadne fungovanie tejto webovej stránky ukladáme niekedy na vašom zariadení malé dátové súbory, tzv. Vítejte na našem webu, který je věnovaný olympijskému šplhu na laně. Více o historii tohoto sportu najdete v sekci historie.


Lano na šplh 5m

Poslúži ako výkonnostným športovcom, tak pri školskom telocviku. Súčasťou lana nie je úchyt na strop. Dĺžka: 5m Priemer: 36mm Poznáme ich všetci zo školských telocviční.


Premyslený kovový hák na konci lana robí. Provaznictví Podbrah. Všetky naše lana ručne zapletáme a nepoužívame žiadne zbytočné kovové súčasti, ktoré kazia dizajn.


Lano na šplh 5m

Recenze Zatím zde nejsou žádné recenze. Z nekĺzavého a proti oderu odolného materiálu. Ideálna voľba do škôl a športových spolkov. Lano je na jednom konci zakončené slučkou pre zavesenie, vystuženou kovovým plátom a na druhom konci je potiah. Z neklouzavého a proti oděru odolného materiálu.


Ideální volba do škol a sportovních spolků. Vybrat k porovnání Prodej zboží byl ukončen. Vyberte si prosím nov.


Lano opatřeno úchytem pro zavěšení, vhodné do tělocvičny i na ven, posiluje … Délka lana.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice