Plastová miska s víčkem

Vždy dbáme na to, abychom dodávali plastové misky s víčkem v nejvyšší kvalitě. V klidu si najděte plastové misky s víčkem za nejnižší ceny nebo přesně takové, které se Vám hodí na pohodové oslavy, párty nebo další akce. Jedná se o kvalitní pevné osmiboké misky s víčkem. Jídlonosiče) Hodnocení produktu:.


Plastová miska s víčkem

Vyberte si pohodlně on-line za jedinečné ceny Vážení zákazníci, z hygienických důvodů doporučujeme platbu kartou nebo převodem na účet z důvodu omezení kontaktu mezi zákazníkem a přepravní službou. Objem misky je 2ml. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Salátová plastová miska s integrovaným víčkem najde uplatnění jako přepravní, prodejní a odnosový obal v provozovnách typu fast foo takeaway a dalších restauračních zařízeních. Je vhodná pro mícháné a čerstvé zeleninové saláty.


Uchováte v ní potraviny ve skvělém stavu a nic z ní nevytečete. Je ideální pro převážení polévek či omáček. Plastová polévková miska s víčkem. S miskou (bez víčka) lze jídlo ohřívat v mikrovlnné troubě. Miska na polévku s víčkem.


Plastová miska s víčkem

Absolutně těsný, s otvorem ve víčku pro únik páry při ohřevu. Transparentní plastová obdélníková vanička s víčkem o objemu 250ml. Kč Rice Melaminové misky s víčkem Pastel Color M - objem l, multi barva, plast Skladem.


Praktické balení do domácnosti. Materiál polypropylen: pro použití v teplotním rozsahu od -18°C do 120°C. Rozměry: šířka mm, délka 1mm, výška 1mm, objem 5ml. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi.


Plastová miska s víčkem

Naleznete zde plastové misky a vaničky různých velikostí a tvarů. Dostupnost: na objednávku (dodání cca dní) 19Kč. Barevná miska s víčkem a protiskluzovými úchyty zpříjemní krmení Vašeho dítěte.


Víčko chráni pokrm před rozlitím a vychladnutím. Obsahuje protiskluzové dno a praktické víčko, které chrání pokrm před vylitím a vychladnutím. Sada obsahuje plastový příbor.


Petriho miska je mělká skleněná nebo plastová kruhová miska s volně přiléhajícím víčkem používaná v mikrobiologii, mykologii a rostlinných biotechnologiích ke kultivaci mikrobiálních, houbových nebo rostlinných kultur. Zmrazování, uskladnění nebo přenášení pokrmů, ohřívání v mikrovlnce – tento šálek se hodí ke všemu! S klipy pro těsné uzavření. Odolné teplotám -°C až 1°C. Vhodné do myčky nádobí.


Doporučujeme pro děti starší 6-ti měsíců. Prodejna OTEVŘENA s omezenou prodejní dobou ÚT - ČT - 1hod. Možnost domluvy i na jiný. Při registraci získáte ihned slevu na nákup. Prosím, použijte minimálně znaky!


Plastová miska s víčkem

Canpol miska plastová s oušky 4ml růžová. Všechny informace o produktu Dóza na potraviny Excellent Dóza plastová s klip víčkem l, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Excellent Dóza plastová s klip víčkem l.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice