Ravak chrome zastena

Pod značkou RAVAK dodáváme komplexní řešení moderních koupelen v podobě ucelených konceptů. Nechybí umyvadla, sanitární keramika (wc, bidety a keramická umyvadla), koupelnový nábytek, vodovodní baterie. Koupelnu Chrome si můžete sladit do jednoho celku - konceptu Chrome , aniž byste museli pracně vybírat každý výrobek zvlášť. K vaně můžete pořídit zástěnu i sprchový kout a vaničku či odtokový žlab, sedátko, umyvadlo s nábytkem, baterii či koupelnové doplňky.


Díky třem rozměrovým variantám má potenciál usídlit se v každé koupelně, která potřebuje. Nechýbajú umývadlá, sanitárna keramika (wc, bidety a keramické umývadlá), kúpeľňový nábytok, vodovodné. WC a bidet, vodovodné batérie a doplnky. Informácie o produkte.


Výplň je vytvořena z kaleného bezpečnostního skla Transparent o síle mm, které je opatřeno povrchovou úpravou Ravak AntiCalc. Tato úprava byla vyvinuta pro uchování užitných a estetických vlastností skel v koupelně. Táto vaňová zástena sa predáva bez Bsetu (pánty, úchyty v chrómovom prevedení). Akrylátová obdĺžniková vaňa Chrome.


Ravak chrome zastena

Synergia designu a funkcie. Vo vani Chrome sa snúbia oblé krivky oválneho dna s úsporným vzhľadom obdĺžnikového plášťa. Príjemný sklon chrbtovej časti a kolmé steny pre pohodlné sprchovanie.


Kúpeľňu Chrome si môžete zladiť do jedného celku, bez toho, aby ste museli pracne. Under the RAVAK brand we deliver comprehensive solutions for modern bathrooms in the form of coherent concepts. We produce acrylic baths with option for fitting a bath screen, shower enclosures and doors even in atypical implementations, shower trays, channel drains and floor drains. Tato vanová zástěna se prodává bez Bsetu (panty, úchyty v chromovém provedení).


Vanová zástěna Laguna Lagun. Vana Chrome s vanovou zástěnou CVS- pohled shora. Rovný metr široká a půl druhého metru vysoká vanová zástěna CVS2-1pa.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice