Rozkladová chemie wc

Rozkladová chemie wc

Pomáhá rozkládat veškerý obsah nádrže (včetně toaletního papíru) na tekutinu, a tím usnadňuje vylévání. V dnešním díle si ukážeme, jak připravit chemický záchod před použitím. Základní chemie pro chod WC. Nejdůležitejší funkci ze všech přípravků pro chemická WC plní modrá chemie , ta se nalévá do odpadní nádrže a zajišťuje rozklad. Její použití je prakticky nutností.


Rozkladová chemie wc

Brání plynování fekální nádrže WC , a pomáhá rozkládat její obsah (včetně toaletního papíru) na tekutinu, díky čemuž se s WC snadno pracuje a odpadní nádrž se snadno vylévá. Běžnou (typicky modrou) a. Rozkladovou chemii můžeme rozdělit na dva druhy. Druhů rozkladové chemie je na trhu celá řada. Nalévá se do nádrže na odpadní vodu a její hlavní úlohou je rozpouštění odpadu, zabránění šířen.


Ve vašem chemickém záchodě byste měli používat pouze osvědčené WC chemie a speciální toaletní papír. Kvalitní záchodové chemie dobře rozkládají odpad v kazetě a ničí zápach. Do zásobníku odpadu z toalety se používá tzv.


Chemie do WC B-Fresh Blue 2l. AQUA KEM Green 30l je nutná chemie pro provoz WC určená do odpadní nádrže,kde udržuje obsah vodnatý a nezapáchající. Má kratší dobu účinnosti(cca 2-dny)než AQUA KEM Blue. Příjemná svěží vůně, účinný rozklad fekálií 4-dní. Pokud chemie zmrzne, neztratí účinek.


DPH (3Kč bez DPH) Tekutina AQUA KEM pro odpadní nádrž toalety. Nalezeno: produktů. Použití: ml přípravku na každých litrů objemu nádrže na fekálie rozmíchejte v malém množství vody a nalijte do vyprázdněné nádrdže toalety. Detailní popis produktu. Snadné dávkování, stačí vhodit sáček do odpadní nádrže a zalít 2-litry vody.


Cena bez DPH 2Kč 2Kč. K dostání je jednak v tabletách, prášku či gelu. Dávkování se řídí velikostí nádrže a použitím konkrétního. Feel eco Wc čistič 750ml.


Vyčistí nečistoty pod i nad hladinou, přitom je šetrný ke všem povrchům. Dermatologicky testováno Bez chloru a agresivní chemie Vysoká koncentrace je šetrná k vaší peněžence i přírodě Účinný a přitom šetrný k. Tekutý čistící gel pro chemické WC - do kazety. Aqua Magic toaleta instalační.


Rozkladová chemie wc

Sofistikovaný biologický produkt, který má krásnou vůni třešně a rychle pracuje na rozkladu organické hmoty v mobilních toaletách. Produkt mi byl doporučen k objednanému typu WC , jsem spokojena, je velmi jemný. Otočná toaletní mísa. Thetford Toilet Bowl Cleaner 7ml. Páka k otevření šoupátka.


Hodnocení produktu: 1. Zakoupeno v SvětKaravanů. Tato rozkladová chemie zbaví toaletu. Vše pro caravan, camping a volný čas.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice