Sací hadice metráž

Sací hadice s vnitřním průměrem (mm) pro sání a transport kapalin. Nilfisk-ALTO (WAP) sací hadice - univerzál DN - metráž. Kompletní sací hadice pro čerpadla a domácí vodárny. Jednoduše odřízněte spirálovou sací hadici z role v požadované délce. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si.


GARDENA sací hadice metráž : TIP: při objednávání - počet ks = počet metrů. Kvalitní sací hadice pro horizontální čerpadla nebo domácí vodárny se sacími čerpadly. Klasická černá sací hadice pr. Vysoká kvalita, nepřetáčivá, cena za 1m. IG a mosazným filtrem pro zahradní čerpadla a domácí rozvody vody.


V rolích 45m bez armatur. Obecně se jedná o hadice s pevnou spirálou, které jsou odolné vůči podtlaku, která na sací straně čerpadla vzniká. Hadice v metráži m, průměr mm. Soteco sací hadice EVAFLEX, pr. Zahradní hadice koupit o objednat u OBI.


Dostupnost: 2-dnů. Maximální délka m. Metráž na stříbrnou standardní sací hadici o průměru mm. Jsme experti na hadice , těsnění a profily a pryžové pásy.


Specializujeme se na dodávky pro průmyslové podniky. Produkty pro vás připravíme na míru. Prosím, použijte minimálně znaky! Vnitřní průměr hadice mm, max.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. SCA - What does SCA stand for? Po - Pá 8:- 15:00. Wap, Nilfisk Alto a Nilfisk: AERO INOX, 2. Košík (kusů) -Kč 0. Cena je uvedená za metr hadice.


PVC sací a tlaková hadice pro fekální vozy vnitřní průměr mm metráž průhledná 3Kč PVC spirálová a tlaková hadice pro fekální vozy vnitřní průměr mm (2) - metrové zboží na cívce, hadice na kejdu a vodu na středně těžká prost. Levné hadice na vodu a příslušenství - velký výběr naleznete online na BauMax. Tato kategorie obsahuje ucelený sortiment průmyslových, vzduchotechnických i hydraulických hadic. Přesvědčíme Vás o tom, že náš sortiment vyniká nejen širokou nabídkou, vysokou kvalitou a dostatečným množstvím, ale vždy nejnižší cenou na trhu! Najdete zde také kompletní hadicové příslušenství v podobě spon, spojek, šroubení, navijáků, koncovek i hadicových chrániček.


Na přání zákazníka lze zhotovit hadice k centrálním vysavačům do určitých a maximálních délek. Elastické hadice k centrálním vysavačům. UPOZORNĚNÍ: lze dodat maximálně m vcelku. Do množství zadejte požadovaný počet metrů.


Gumová sací a tlaková hadice na vodu pro fekály metráž - gumová sací a tlaková hadice pro průmysl a zemědělství robustní a flexibilní provedení. Určená pro vodu, délkově stavitelná. Vyrobeno z pružného PVC a spirály vyztužené pozinkovanou ocelovou spirálou.


Sací hadice metráž

Vhodná pro styk s potravinami i pitnou vodou.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice