Sprchový žlab nízký

Sprchový žlab nízký

Vítejte v našem obchodě. Nabízíme Vám kvalitní celonerezové sprchové žlaby do koupelny. Vyberte si u nás největší výběr vzorů za nejlepší ceny. Vzor DÍRKY Vám zaručí, že Vaše koupelna bude moderní dlouhá léta a celonerezové provedení, že Vám i mnoho let vydrží. Celý sprchový žlab je vyroben z nerezu (kvalitní nerezavějící oceli) AISI 3o tloušťce 2mm (mřížka tloušťky 5mm).


Sprchový žlab nízký

Součástí žlabu je nízký bezúdržbový nerezový sifon s možností čištění z vrchu. Na ochranu vrchní mřížky žlabu slouží fólie, kterou je po montáži zapotřebí odlepit. Nerezový sprchový (podlahový) žlab pro vložení dlažby. Sprchové žlaby, ProHouse. Kč Vaše sleva Koupit.


Přidat do oblíbených-. Koupelnový sprchový žlab GREEK. Alcaplast sada zápach. SHOWERPROFILE-SB Spádový klín H=10mm, Ušlech. V4A broušená, délka: 2m.


HL plochý odtokový žlab z nerezové oceli k zabudování do plochy, dva odtoky DN50. Na vrchní mřížce žlabu se nachází krycí fólie, která slouží na ochranu mřížky žlabu po montáži je potřeba jí odlepit. SIFON VANIČKOVÝ NÍZKÝ , VÝŠKA CM. Skladem - ihned k odeslání (ks) Značka: ROSS. Polystyrenový samonosný díl lze délkově upravovat odříznutím pilou, rozměry min.


SN5s nerezovou mřížkou, cena 7Kč. CONCEPT 2sprchový žlab 700mm, rovný, s těsněním Seal System, nerez ocel TECHNICKÉ PARAMETRY: Délka: 7mm Stavební délka: 7mm Viditelná délka po montáži: 6mm Stavební šířka včetně přírub: 1mm Viditelná šířka po montáži: mm Stavební výška: - 1mm Materiál: nerezová ocel - těsnící páska Seal System s kašírováním pro přímé nalepení. Některé modely rovných odtokových žlabu již svůj rošt mají. Vážení zákazníci, v souvislosti s COVID-náš e-shop funguje bez omezení.


Odtokový sprchový žlab NEO PRO. Z bezpečnostních důvodů ovšem doporučujeme provádět platby předem za vaše objednávky a minimalizovali tak kontakt s kurýrem při předávání zboží. Náš rovný sprchový odtokový žlab je dodáván spolu s hydroizolační manžetou a dá se snadno vyčistit.


Délka 8mm, celková stavební výška mm, šířka mm. Máte sprchový kout na míru kam běžná vanička nepasuje nebo potřebujete bezbariérové řešení? Ztvárněte podlahu sprchového koutu v keramice a nechte si do ní nainstalovat kvalitní žlab do sprchového koutu nebo podlahovou vpusť. Pomocí odtokového žlabu do sprchy získáte dokonale estetický sprchovací prostor, který.


Vaničkový sifon nízký Fi-50mm. Odvodňovací nerezový žlab do sprch s přírubou a keramickým obkladem se sifonem z nerezu. Pokud chcete zachovat design koupelny a potřebuje odvodňovací kanál v rohu, tak sprchový žlábek rohový s ramenem je ideálním řešením.


Instalace je jednoduchá a díky možnosti vlepení keramického obkladu si sami dotvoříte. Horizontální lem pro stěrkovou izolaci. Popis výrobku:- sprchový žlab s výtokem DN 5 vhodný pro všechny hrdlové potrubní systémy-insta. Novodobý odtokový žlab , je možné pořídit v několika variantách. HL Primus-Line sprchový žlab s EPS tělesem s nerezovým rámem a krytem.


Sprchový žlab nízký

Nakúpte špičkové produkty do vašej kúpeľne za nízke ceny na kupelnashop. Rýchle doručenie a možnosť osobného odberu.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice