Hřídelová ucpávka

Hřídelová ucpávka

Rotační hřídelová ucpávka je umístěna v mezeře mezi rotu-jícím hřídelem čerpadla a pevným tělesem čerpadla a mo-toru. Jejím úkolem je omezit proudění páry mimo lopatkování průtočné části, tj. BEZKONTAKTNÍ HŘÍDELOVÁ TĚSNĚNÍ - AIR MIZER. KATALOGOVÝ LIST AIR MIZER KE STAŽENÍ zde.


DOTAZNÍK PRO VYPRACOVÁNÍ NABÍDKY zde. Radiální hřídelový těsnicí kroužek (dále jen HTK) slouží k utěsnění rotačních strojních dílů. Ucpávka je druh těsnění, kterým se zamezuje průchodu. Na této stránce jsou výsledky na dotaz hřídelová bezdotyková ucpávka v aktuálním křížovkářském slovníku.


Slovník se neustále rozrůstá. Pokud ti zde nějaká definice chybí nebo o nějaké víš, POŠLI NÁM SVOJI DEFINICI právě skrze tento formulář. Hřidelová ucpávka podle bodů až vyznačujíci se tim, že její součástí je pouzdro (2) pro radiálni í axíálni usazeni tělesa ucpávky (7) při. Dvoubřitý simering pro větší zabezpečení proti úniku vody. Přední těsnící komora plněna silikonovou vazelínou.


Možné také zaměnit za ložiska s konvenčí ucpávkou. Technické parametry čerpadla CHN a CHP. Dvojitá mechanická hřídelová ucpávka s vloženou olejovou komorou za účelem zabezpečení proti chodu nasucho. Použití Pro čistou vodu s obsahem pevných částic do velikosti zrna mm.


Pro odčerpávání vody z místností nebo pro vyprazdňování nádrží. Chlazená hřídelová ucpávka pro provoz za vysokých teplot. Nízká NPSH (čistá pozitivní sací výška) pro vysoké teploty a špatné vstupní podmínky. Grundfos CRN s nízkou NPSH. Dvojitá odlehčená ucpávka , vhodná pro vysoké tlaky - do 2bar.


Dry Gas Seal s jedinečnou technologií aerodyna-mických drážek. Pro utěsnění všech míchadel, kde je přípustný průsak do atmosféry. Tato hřídelová ucpávka je snadno a rychle vyměnitelná přímo na stanovišti čerpadla bez potřeby speciálních nástrojů. Konstrukce této hřídelové ucpávky také vylučuje riziko nesprávné instalace.


Motor čerpadla je opatřen izolací t. Přenos sil je prostřednictvím dělené spojky. Potrubí je připojeno přírubami DIN. Cena produktu bez dopravy Na dotaz. Hřídelová ucpávka ZWB40.


Obchod nemá dostatečný počet hodnocení. Tento e-shop nezískal dostatečný počet hodnocení za posledních dní. Upřesnit výběr Skladem Cena s dopravou Filtrovat. Nalezeno 3nabídek.


KSB Ama Drainer N 301. P265GH(3E0) do 350°C P265GH 1. Vybírejte si Čerpadla podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Mechanická konstrukce.


Litinové spirální těleso čerpadla má axiální sací hrdlo.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice