Čištění nerezu v kuchyni

Leštění nerezu je důležitou součástí údržby a to platí i pro příbory. Nejen nerez bývá problematický, co se čištění týče. Podívejte se, jak čistit i další kovy (nejen) v kuchyni.


Nejen že na povrchu snadno ulpívají otisky prstů, ale samotné čištění vyžaduje mnoho času i chemických prostředků. To ale nemusíte absolvovat, pokud zvolíte na čištění nerezu horkou páru. Nerezové spotřebiče sice v kuchyni vypadají skvěle, ovšem mnohem hůř se udržují.

Proto jsme zjistili, co na nerez platí a jak dosáhnout toho, aby vaše kuchyně byla jako nová. Nejrůznějších čističů na nerez najdete v drogeriích nepřeberné množství. Vybrat si ten správný, po kterém se bude dřez či nádobí zase. Existují rovněž specifické firemní povrchové úpravy, kde je viditelnost otisků prstů podstatně snížena.


ASTÉ DOTAZY: ČIŠTĚNÍ NEREZU – KOROZIVZDORNÉ. Jak čistit kovy v kuchyni. Je potřeba speciální péče, aby se kov nepoškrábal, nebo dokonce nezničil.


Přečtěte si naše následující tipy, jak při takové činnosti efektivně postupovat.

Používám to několik let a ke klasickému čištění kyselinou už bych se. Spousta spotřebního materiálu. V domácím kutilském prostředí sváry na nerezu týdně. Tak nevím jestli by ta kyselina a ocelák nevyšla lépe.


V moderní kuchyni se bez nerezových spotřebičů neobejdete. Bohužel, není vždy snadné, je udržet je krásně lesklé a beze šmouh. Připravili jsme proto pár rada triků, které vám při úklidu pomohou. Ať už se budete vrstvy mastnoty a špíny v kuchyni zbavovat chemickými nebo babskými prostředky, nikdy v ní nenechávejte dlouho „rašit nový život“. Všechny hospodyňky se shodují, že čím častěji na­vštěvujete kuchyňské výšiny a méně přístupné pro­story, tím lépe se nečistot zbavíte.


V domácnosti, v koupelně či v kuchyni míváme řadu kovových předmětů či ozdobných ornamentů, které jsou z chromu nebo nerezu. Jejich používáním tyto části zařízení za čas vypadají nepěkně a je potřeba je vyčistit. C 1- Univerzální odmašťovač a čistič nerezu l. Prostředky na jejich čištění najdete ve spíži.


Kč Dostupnost: Skladem v Brn ě. C 1- Odstraňovač vápenných usazenin l. C 1- Čisticí prostředek na grily a konvektomaty l. Usazenou mastnotu z digestoře vyčistíte například pomocí jedlé sody nebo čistícího roztoku z vody, čpavku a soli.

Použít samozřejmě můžete i odmašťovací přípravky běžně dostupné v obchodech. U nerezu se vyvarujte přípravkům s obsahem chlóru a abrazivním přípravkům, které by mohly povrch poškrábat. Nerezové prvky jsou běžnou součástí moderních interiérů, běžně je vídáme na vodovodních bateriích, v kuchyni se uplatňují nerezové dřezy, sporáky či digestoře.


U větších ploch, jako jsou pracovní desky, ovšem nerez tak často nepotkáme, nicméně v moderních interiérech na ně můžeme narazit. Mají kompaktní design, působí hladce a čistě, i když poněkud. Profesionální možnost čištění nerezu.


V případě že nevěříte “babským trikem” a chcete si být sto procentně jistý dokonalým výsledkem, existují originální čističe na předměty z nerezového materiálu. Stačí tyto produkty vyhledat na internetu, případně v obchodě s domácími potřebami. Kč včetně DPH 13Kč Kó.


V tom případě je následující článek pro Vás skoro nutnost.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice