Hydraulické závity

Hydraulické šroubení. Závity v hydraulice jsou velmi často označovány palcovými mírami. Jedná se o trubkový závit což je mezinárodně normalizovaný závit pro šroubové spojování trubek nebo fitinků. Matice a zářezné prstýnky.


Hydraulické závity

T-téčka DIN šroubení. Přepážkové DIN šroubení. Banjo a průtokové šrouby DIN. Spojovací prvky hydrauliky v sobě zahrnují součásti, které se používají ke kompletaci jednotlivých částí hydraulických aplikací.


Vďaka jednoduchej montáži pomocou dvoch kľúčov, získalo šrobenie rýchlo na obľube. Koncovky pro hydraulické hadice - metrické závity (176) Koncovky pro hydraulické hadice - palcové závity (200) Šroubení pro hydrauliku s vnějšími závity (174) Zátky pro hydrauliku (31) T-kusy pro hydrauliku (46) Šroubovací rychlospojky pro. Manžety a jiná pryžová těsnění se nesmějí převlékat přes ostré hrany, závity apod.


Hydraulické závity

V případě použití dvou jednočinných manžet, hrozí problémy příliš vysokého. Tato kategorie zahrnuje hydraulické koncovky s metrickými závity. Filtrovat můžete podle rozměru hadice (DN), pro který je koncovka určena nebo podle rozměru požadovaného závitu. Guľové ventily - Slúžia k usmerneniu média v systéme. Dodávajú sa v rôznych vyhotoveniach ako dvojcestné, trojcestné a multi.


Pripojovacie závity môžu byť metrické, BSP alebo prírubové. Zdviháky pre každú príležitosť. Nerezové hydraulické šroubení, zátky, kohouty, ventily, hadicové koncovky a fitinky. Titulní stránka Nerezové hadicové komponenty Hadicové koncovky NPT závity NPT závity.


Tabulkové zobrazení Obrázkové zobr. Vyrobíme vám na počkání hydraulické hadice pro vysokotlaké čistící a mycí systémy, WAP, Kärcher a jiné, vč. Koncovky pre hydraulické hadice - metrické závity (176) Koncovky pre hydraulické hadice - palcové závity (200) Skrutkovania pre hydrauliku s vonkajšími závitmi (174) Zátky pre hydrauliku (31) T-kusy pre hydrauliku (46) Skrutkovacie rýchlospojk. Ocelová koncovka pro výrobu hydraulické hadice typu Toyota s palcovými závity Pro výběr koncovky k patřičn. EDKJ-45° EDKJ-90° EAGJ.


Další informace po-skytujeme na vyžádání. Tyto hydraulické matice. Dodáváme kohouty od renomovaného německého výrobce, který díky dokonalému systému těsnění.


Hydraulické závity

Kulové kohouty slouží k regulaci toku média v hydraulickém systému zejména zemědělských a stavebních strojů, komunálních strojů, důlních strojů, dále pak u lakovacích strojů a zařízení, v petrochemickém průmyslu v plynárnách a jiných průmyslových oblastech. Naše firma provádí opravy a revize pracovních plošin používaných jak v České republice, tak i na Slovensku. Výrobní délka: m Příslušenství: držáky trubek pro nebo trubky. Táto kategória zahŕňa hydraulické koncovky s metrickými závitmi.


Vysokotlaké hydraulické hadice vyrábíme v provedení 1SC, 1SN, 2SN, 4SP a 4SH do DN 32. Hadice jsou vysoce kvalitní a mají vynikající flexibilitu. Veškeré komponenty pro výrobu hydraulických hadic (např. hadicovina, koncovky a objímky) jsou od renomovaných evropských výrobců – italská hadicovina Manuli a německá Schieffer GmbH, koncovky a objímky Manuli a Voswinkel SRN. Nízkotlaké hadice vyrábíme v provedení 2TE až do DN50.


Bezešvé hydraulické trubky. Vnější průměr: mm – mmTloušťka stěny: mm – mmTlak: až 7barMater. K dispozici jsou pak v těchto provedeních - přímé, úhlové, nastavitelné, redukční, stavitelné, připojovací, prodloužené, T-spojky, hrdla, kolena, šroubení, zátky, záslepky, vložky a převlečné matice, aj. Tzávit JIC 37° závit SAE ploché čelo L(mm) L(mm) S (mm).


AGR KUŽNEREZ- MALE BSPP GAS. Oprava závitů patří k nepříjemným, ale občas nutným autoservisním či dílenským pracím. V našem sortimentu na ni najdete vše, co potřebujete. Pro opravu poškozených závitů nabízíme opravné sady nebo samostatné závitové vložky.


V našej ponuke nájdete mechanické aj hydraulické lisy s rôznymi silami stláčania, pneumaticko- hydraulické a hydraulické pumpy, manometre, lisovacie tŕne a podložky.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice