Hydraulický agregát 12v

Hydraulické agregáty. KOMPLETNÍ HYDRAULICKÝ AGREGÁT (NAPÁJEČ) 12V Možnost ovládat jednu sekci, např. Ponúkame Vám k odberu hotové hydraulické systémy v podobe zmontovaných, odskúšaných a nastavených hydraulických agregátov.


Nachází uplatnění v různého druhu malých přívěsech, sklápěčkách a hydraulikách zemědělských strojů, a také v lisech, zvedácích, plošinách, výtazích pro vozidla, zemědělských a průmyslových strojích. Elektrické napětí: V.

Maximální provozní tlak: 2bar. Objem olejové nádrže: L. Prodám jednočinný hydraulický agregát 12V , 2kW plastová nádrž litrů Součástí agregátu je kabelové ovládání 3m a držák pro upevnění agregátu. Kompaktný hydraulický agregát 12V vhodný ako zdroj tlaku pre hydraulické obvody, ideálny pre použitie v mobilných aplikáciach na ovládanie snežných pluhov, vyklápanie prívesných vozíkov a podobne.


Sada obsahuje: nádrž, čerpadlo, elektromotor, hydraulický rozvádzač s ovládaním cez kábel. Motor 12V s výkonem 2kW, tepelnou pojistkou a plastovým krytem. Olejová plastová nádrže je o objemu litrů.

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat. Základní nabízené jednotky produkují 12V DC napětí, takže elektrickou energii lze využít i pro jiná externí zařízení. Jednočinný hydraulický agregát 12V , 6kW plastová nádrž 12l Součástí agregátu je kabelové ovládání 3m a držák pro upevnění agregátu.


H3– provedení se sedlovým ventilem pro ovládání jednočinného hy. Využití hydraulické jednotky je všestranné. Lze ji použít k napájení hydraulických zařízení jako jsou generátory, svářečky, vodní pumpy, kompresory aj.


Dostupnost: Dostupn é. Stav zásob: Stav produktu: Nový. Přidat do seznamu přání. Popis Agregát hydraulický 12V. Ovládací síla pohonů. Predám nové hydraulické čerpadlo na 12V.


W – 150A,elektrohydraulicke, cerpadlo , 12v ,spx,18bar,plastova, nadrz,72l. Váš košík je prázdný. Schéma hydraulického zapojení elektrohydraulického čerpadla.

Rexroth is a key industrial hydraulics provider, delivering high quality hydraulic products e. Výstupy hrdlami, skrutkovaniami alebo hadicami. Yvárané nádrže so štandardnými. Chladící agregát - externí BeCOOL 2. Electrohydro pumps consists of a gear-wheel pump, connection flange and a direct-current motor. They are connected with a separate container.


Technical information: Operating pressure max. Flowfit 12v dc single acting hydraulic power pack,. I bought this of a landscaper to use to power a log splitter however i went and got an electric one instead do this is surplus to my requireme. Pro upevnění agregátu jsou ve spodní části nádrže vyvrtány kotevní otvory.


Na větší agregáty se navařují oka pro manipulaci s agregátem. Please note, Waecofridges.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice