Plastové průchodky pro kabely

Průchodky dodáváme dřevěné, plastové a kovové. Jsou dvoudílné, na topenářskou trubku se z obou strana naklapnou a spojí. Velikosti otvoru jsou udávané v coulech (jako potrubí). Těsnící systémy pro potrubí a kabely. Protipožární prostupy.


Jádrové vrtání a montáže.

TECHNICKÁ PODPORA a poradenství. Prostupy jsou bezpečnostní a protipožární ucpávky potrub�. Zde naleznete veškerý instalační materiál pro anténní a satelitní techniku.


V nabídce naleznete AV kabely , koaxiální kabely , prodlužovačky, zásuvky, vidlice, termostaty a mnoho dalšího! V sortimentu naleznete také redukce pro metrické i PG vývodky a průchodky ale také zátky a záslepky. Kabelové vývodky AGRO, mají ochranu proti zlomení nebo vytržení kabelu a vnější závit. Vývodky, průchodky a záslepky (120) Kryty (8) Nosné lišty (9) Komponenty pro dat. Pro venkovní montáž je dobré použít kabel s UV ochranou, která zamezí popraskání kabelu na slunci.


Domů Součástky Kabely Příslušenství pro kabely Upevnění kabelů Kabelová průchodka, záslepka.

Nejlépe hodnocené výrobky v kategorii Kabelová průchodka, záslepka. Filtrovat podle Aktivní filtry. HKP jsou konstruovány pro maximální přetlak MPa. Kabelové průchodky , plastové (CG.P) Plastové kabelové průchodky CG.


Jsou vyrobeny ze speciálního odolného polyamidu a nabízejí spektrum rozsahů upnutí a délek závitu. Vybírejte si z naší bohaté nabídky obsahující gumové průchodky na dveře a kabely. Díky rovnému a vrapovanému tvaru jsou dveřní průchodky většinou univerzálně použitelné pro všechny automobily. Nabízíme modely pro pravé i levé dveře a speciální verze na automobily Škoda Felicie. Vládní opatření ze soboty 14.


Hlavní strana drobné doplňky a kování k výrobě nábytku nábytkové, stavební, dveřní a stolové větrací mřížky, mříže, průvětrníky, vzdušníky, zakrytí průduchů a větracích otvorů v nábytku a dveřích, nábytkové a stolové průchodky pro dráty a kabely , zakrytí prostupů pro elektrické dráty a kabely v nábytku nábytkové a stolové průchodky pro. Lišta na kabely elektrikářské krycí lišty na elektroinstalaci kabelů. Zajišťovací průchodky. Skupina 1Vyráběné z černého polyamidu PA-66. Izolují a chrání kabely při průchodu plechem a současně zabraňují jejich posouvání.


Sháníte kabelové průchodky nejrůznějších tvarů, barev a průměrů? Zajímavostí a designovým doplňkem jsou obdélníkové průchodky s odklápěcím víčkem, pod které je možné upevnit některé z elektrozásuvek. V naší nabídce najdete plastové i kovové, otočné i pevné.


Jste přihlášeni jako : Max Musterm.

Bíly, černý nebo imitace nerezu. Pokud je v zařízení použit průchodkový systém KEL či kabelové průchodky , lze využít speciálních EMC komponent, které se montují současně s průchodkami. Nabídku doplňují klasické pružinové spony, šroubovací spony, uzemňovací pásky a různé stínicí lišty, ke kterým se stíněné kabely upevňují kabelovými pásky. Plastové průchodky na kabely do rozvaděčů slouží k utěsnění průchodu kolem kabelu.


Chrání také kabel aby se nepoškodil při protažení do rozvaděče. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. První průchodka na úvodním obrázku slouží k propojení ponorného čerpadla. Je zahnutá 90°, aby nad nádrží příliš nevyčnívala.


Pak jsou průchodky jen jednostranné, které slouží k připojení tlakových nebo průchozích. Kabely , vodiče a venkovní vedení CYKY 5Jx(5Cx5) kruh 50m Kód ELFETEX 11. Kulaté kabely CYKY, ploché CYKYLo, gumové CGSG, plastové CYSY. Elektroinstalační kabely pro montáž zásuvek, vypínačů a pod.


Kabely Vám dodáme dle požadavku - nemusíte kupovat celá balení!

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice