Infuzní pumpa argus

Infuzní pumpa CODAN Argus A717V. Nový typ infuzní pumpy, filozofie ovládaní shodná s dávkovačem A606S. Volumetrické infúzní pumpy ( infuzní pumpa ARGUS 41 pumpa HEDY is barevným dotykovým displejem) jsou určené k přesnému dávkování farmak a krevní infuse, udržování dávkovací rychlosti intravenózní infuze. Jedná se o osvědčené, spolehlivé volumetrické pumpy s dobrými technickými parametry a vynikající cenou.


Ke všem pumpám značek IVAC, ARGUS , TERUMO, HEDY lze.

Popis: Nabízím velmi spolehlivou infúzní pumpu Argus 4vč. Příběh švýcarské kvality, to je let trvající zkušenost ve vývoji, zpracování a výrobě infuzních pump , lineárních dávkovačů. INFUZNÍ VOLUMETRICKÁ PUMPA ARKUS 4určená k dávkování infuzních roztoků. Get set for aquarium air pump at Argos.


Pumpa infúzní, ARGUS A II. Same Day delivery days a week £3. Dáta o firmách a štátnych organizáciach: verejné obstarávania, centrálny register zmlúv, prepojenia obstarávateľov a dodávateľov, údaje z vestníka verejného obstarávania na jednom mieste.


This feature is not available right now.

Please try again later. Prodám infuzní pumpu argus 707. Hodnota okluzního tlaku nastavite.


Soupravy slouží k terapeutickému podávání infúzních roztoků z lahví nebo plastových. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt infuzni pumpa ivac. Dávkované množství se řídí otáčkami motoru. Teploměr bezkontaktní Medisana FTN.


Braun Droptomat, Secura. Na přání Vám vypracujeme cenovou nabídku. Infúzní pumpy - lineární dávkovače - MB. Cenovou nabídku zašleme na vyžád�. Tato infuzní pumpa je pohán na stejnosm rným elektromotorem.


Provoz na vnit ní akumulátor p esahuje hodnotu hodin. Pro p enos kroutícího momentu je zde použita planetová p evodovka. Rozm ry infuzní pumpy jsou 185x141x1mm. Nikdy nebyl infuzní systém tak malý a lehký, jako je nyní B.

Ať potřebujete lineární dávkovač nebo infuzní pumpu, jednoduchý modul nebo široce konfigurovanou jednotku, budete vždy pohotovostí nového systému nadšeni. Digitální váha do 200kg. Dopoledne se díky Nadačnímu fondu Kapka naděje a společnosti Penny Market s. INFUZNÍ PUMPA HEDY s barevným dotykovým displejem určená k podávání infúzního roztoku. Argus 70 desinfekčního systému Nocospray, Lux aeroguar pulzního oxymetru H100B, dialyzačního křesla, a také dvou tonometrů.


Velmi si vážíme práce NF Kapka naděje. A bike pump is a must-have tool for every cyclist. Avoid flat tyres and ride with the optimised pressure in your tyres with a bicycle pump from Halfords. From basic hand pumps to high performance track pumps - even pumps that can be mounted to your bike.


Shop our excellent range including mini bike pumps and electric bike pumps below.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice