Extol craft čerpadlo na vrtačku

Extol craft čerpadlo na vrtačku

Vhodné na : čistou i slanou vodu, insekticidy, tekutá umělá hn. Upozornenie: nie je určené na čerpanie poľnohospodárskych chemikálií, benzínu, chladičových kvapalín apod. Použitie: Vhodné aj pre luhy, víno a. Nejčastěji používané díly máme skladem.


Extol craft čerpadlo na vrtačku

Príslušenstvo k vŕtačkám) Hodnotenie produktu:. EXTOL CRAFT čerpadlo el. Popis: Čerpadlo na vrtačku , max. NEZADANÝ Čerpadlo Strend Pro WAPCO, vodné, na vŕtač.


Aku sekačka 25V Li-ion. Sekačka, která přináší nový trend v péči o zahradu – mnohem více svobody! Na jedno nabití posekáte až 2mtrávníku. Napojte čerpadlo na vrtačku a zajistěte si velkou rychlost odsávání vody z různých prostor včetně bazénů a podobně. GEKO Samonasávací čerpadlo poháněno vrtačkou.


Extol craft čerpadlo na vrtačku

Kvalitní, výkonné a univerzálně použitelné čerpadlo pro připojení na vrtačku , větrný, ruční nebo jiný pohon. Vysoce kvalitní čerpadlo pro použití s vrtačkou nebo AKU šroubovákem. Včetně dopravy Česká Pošta – Cenný. Splátková kalkulačka Ks Při kou.


Cena maloobchodní s DPH: 2Kč. Extol Craft za €. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Stojan lze přišroubovat k pevné desce. Lze u něj nastavit výšku vrtání. Jednoduchý pákový mechanismus usnadňuje práci se stojanem.


Plastová redukce na úchyt o průměr 38mm je součástí. Díky své nízké hmotnosti a malým rozměrům je čerpadlo snadno přenosné a skladovatelné. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) re. GEKO Přizpůsoben pro práci s většinou elektrických vrtaček.


Není vhodné pro kyseliny nebo hořlavé kapaliny. Má zpětný ventil, který. Skřínka řídící pro čerpadlo d. Doktor Kladivo není jen bedna svalů, ale také odborných znalostí pro začátečníky i profesionály. Technické parametry: technické parametry: max. Z důvodu velkého počtu objednávek neprovádíme žádné změny v již uskutečněných objednávkách.


Děkujeme za pochopení. Další slevy zahradní techniky. Sleva 1Kč – použijte kód:. Ak chcete vedieť o tomto produkte viac, neváhajte nám. Poslední kus k odeslání u vás již 7. Chytří nakupují na internetu z pohodlí domova, ušetří čas i peníze.


Motorové proudové čerpadlo na čistou vodu.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice