Infuzní pumpy a dávkovače

Specializujeme se na prodej a servis zdravotnické techniky. Zejména infuzní pumpy Argus, lineární dávkovače , injekční dávkovače , antidekubitní matrace Talley, podtlaková léčba ran, NPWT. Kompaktní design a nízká hmotnost 5“ TFT barevný dotykový displej, snadno čitelný na slunci Volba jasu displeje – úrovní Možnost použití setů od různých výrobců. Možnost programování rychlosti a objemu nebo objemu a doby infúze. Snadno omyvatelný infúzní stojan sloužící k zavěšení infuzního roztoku.


Nástupce infúzní pumpy Ivac Ivac 591.

Horizontální volumetrická pumpa s dotykovým displejem a velmi. Peristaltická infuzní pumpa pro použití u velkých i malých zvířat. Infuzní pumpa scil InfuVet ad us.


Lze použít standardní PVC infúzní soupravu Intrafix P nebo libovolný set pro přetlakovou infuzi. Injekční dávkovače a infuzní pumpy mají jednotný dizajn a mohou být dodány s dokovacím systémem pro až pump. Existují dva typy infuzní techniky – lineární dávkovače neboli perfusory, které pro podávání léčiv používají injekční stříkačky, a infuzní pumpy , které pomocí infuzního setu slouží pro podávání velkých objemů léčiv, krve a výživy.


Infúzní pumpy - lineární dávkovače - MB. Hessem poprvé představen lineární dávkovač firmy B.

Díky šedesátiletým zkušenostem dodává v současnosti B. Uživatelské rozhraní je stejné pro infuzní pumpu i pro lineární dávkovač. Nové lineární dávkovače a infuzní pumpy pro pacienty Bohumínské městské nemocnice. A to díky daru místní firmy ŽDB Drátovna, která je dceřinou společností Třineckých železáren.


Ta na bohumínskou nemocnici myslí opakovaně a letos jí věnovala 1tisíc korun. U každého typu infuzní pumpy a dávkovače ověřte pomocí testeru vydávkovaný objem, průtok a okluzní tlak. Spočítejte, s jakou chybou přístroj pracuje, a porovnejte ji s chybou uváděnou výrobcem, která je uvedena v návodu. Výsledky zaznamenejte do.


Pákový dávkovač dávkuje tekuté a gelové dezinfekční prostředky. Dávkovače , analyzátory, dialýzy. Modernizace výukových postupů a zvýšení praktických dovedností a návyků studentů oboru Biomedicínský technik. Lineární peristaltické systémy. Rotační pohyb nahrazen lineárním posun.


Moderní přístroje to dělají automaticky a množství látky regulují s absolutní přesností. Jeden přístroj stojí od patnácti do čtyřiceti tisíc. Vnitřní tyč stojanu je zakončena hlavicí se dvěma háčky na infuzní vaky a držákem na dvě infuzní lahve.


Výšková stavitelnost hlavice je 1až 220cm. Stojan pojíždí na pěti kolečkách o průměru 50mm.

Průměr podvozku stojanu je 62cm. Provedení je antistatické. Rádi s vámi možné formy podpory prokonzultujeme. Pomohou věcné dary zdravotního ch. Zpohodlňují aplikaci injekcí a mají další výhody odvíjející od technických parametrů konkrétního přístroje.


Nemocnice České Budějovice, a. Standardní infuzní pumpy pro speciální aplikace SpaceStation MRI uzavírá tuto technologickou mezeru tím, že umožňuje lékařům a dalším zaměstnancům pracovat se standardními infuzními pumpami Space v provozu MRI. Hospitalizace je moderně vybavena, pacienti jsou neustále monitorováni hospitalizační sestrou, či službu konajícím lékařem (včetně nocí, víkendů a svátků ). K dispozici jsou infuzní pumpy a injekční dávkovače pro přesné dávkování léčiv a infuzních roztoků.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice