Polykarbonátová střešní krytina

Průsvitné trapézové a vlnité desky na střechy, špičková kvalita, záruka na nerozbitnost. Vyberte si v naší široké nabídce plastových krytin, ideální typ pro zastřešení zahradního přístřešku, pergoly, pařníku, nebo garážového stání. Polykarbonátové střešní krytiny pro pergoly, přístřešky, zastřešení verandy.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Plastová střešní krytina je vhodná pro pergoly a přístřešky.

Pro pouhou opravu těsnosti střešní krytiny se vám bude hodit střešní izolace. Plastové střešní krytiny koupit o objednat u OBI. V případě originálních desek Guttagliss MAKRO je krytina vybavena oboustranným koextrudovaným UV ochranným filtrem. Tyto trapézové desky tak nestárnou, nekřehnou ani nežloutnou. V nabídce naleznete základní cenově dostupné modely Basic, ale také a především vysoce kvalitní, UV a mechanicky stále polykarbonátové desky Gutta Guttagliss DUAL BOX a STRONG, na které poskytujeme nadstandardní záruku až let.


Typ plastové střešní krytiny, která neí vhodná na obytné domy, ale jen na zastřešení venkovních přístřešků, veran garážových stání. Dutinkové (komůrkové) polykarbonátové desky - prodej široké nabídky termoizolační průsvistné krytiny. Jedná se o plastové desky.

I když jde o plast nevadí ji i menší sklon. Pálenou střešní tašku můžeme použít pro tyto typy střech: sedlová, valbová, polovalbová, pultová, stanová nebo mansardová. Minimální sklon střechy pro použití střešních tašek je 12°. Díky dobrým vlastnostem je pálená střešní krytina vhodná i do poloh s vyšší nadmořskou výškou.


V optimálním případě polykarbonátová krytina vydrží teploty v rozmezí od -40° C do 140° C. Kvalitní polykarbonátové desky za výborné ceny pro všechny. Kromě toho střecha z polykarbonátu dobře vypadá, disponuje solidními tepelně-izolačními vlastnostmi a je opatřena UV filtrem, který jí chrání před negativními důsledky slunečního záření. K dispozici bývají i prosvětlovací desky.


Prodej a rozvoz po ČR a SK. Dutinkový polykarbonát je vždy skladem a formátujeme na přesné míry. Vchodové stříšky, plný polykarbonát, plexisklo. U nás si vybere každý. Střešní krytiny polykarbonátové.


A co je podstatné - i když je polykarbonát či sklolaminát plast, na střeše jsou téměř nerozbitné! Plechová střešní krytina Guttatop Klasik - Profilovaná plechová střešní krytina Guttatop Klasik je vyrobena z plechu o tloušťce mm. Levné plechové krytiny, střešní krytina levně.


Vysoká životnost a UV stálost. Vlnitá střešní krytina Guttagliss PES je vhodná na pergoly, garážová stání, stavby přístřešků apod.

Délku role řežeme po běžných metrech. Možná to zní složitě, ale o to jednodušší je montáž. Tato krytina není dostupná v provedení ALUMAT STUCCO. Prodám CAPACCO – střešní krytina.


Prodám CAPACCO – střešní krytina za bezkonkurenční cenu Šablony o rozměrech 40cm x 40cm, imitace břidlice. Popis výsledků vyhledávání. SATJAM Bond Metalic je maloformátová střešní krytina určená jak pro provádění rekonstrukcí, tak pro novostavby rodinných domů, ale i pro stavby občanské vybavenosti, nebo komerční objekty. Vzhledem k tomu že jednotlivé střešní krytiny mohou být Výrobci nabízeny v různých barevných odstínech, povrchových úpravách, popř. Elegantní a trvalá, levná velkoformátová plechová krytina pro všestrané použítí se zárukou na povrchovou úpravu - let.


Trapézová střešní krytina. Dovoluje realizovat efektní konstrukce, které často lámou tradiční způsob propojrní mezi střechou a fasádou. STŘEŠNÍ KRYTINY - PLECHOVÉ KRYTINY - FLORIAN výborná kvalita za dobrou cenu (ARCELOR) - klempířské příslušenství FLORIAN Výrobek se vyrábí na délku na vaši míru. Hliníková střešní krytina má samozřejmě i celou řadu nevýho kvůli kterým jí mnozí stavitelé rovnou zatracují.


Doprava , můžeme přivést za naftu. V oblastech průmyslové zóny je třeba zakoupit dražší verzi s povrchovou ochranou proti kyselým dešťům působící na tento materiál destruktivně. Trapézová krytina je vyjímečná díky své jednoduchosti a výraznosti.


Plechová krytina SATJAM Rapid - povrch PEbarva černa RAL, stavební šířka 5mm , rozměr 5m x 4m.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice