Parafínová vana na ruce a nohy

D ostávají oznámení o nových. Ruce i nohy hebké jako samet Péče o ruce a nohy určitě nekončí bezchybně upravenými nehty. Zvláště v zimě naše pokožka trpí, je suchá a drsná. Právě proto doporučujeme parafínovou lázeň, která zanechá. Olejový parafín změkčuje a zjemňuje pokožku a dodává jí vláčnost.


Parafín je možno na postižené místo nanášet namočením do parafínové vany, nebo nanášením štětcem, například při parafínovém zábalu kolenou.

Parafínová vana poskytuje blahodárné teplo pro ruce , nohy a klouby. Parafín se používá například při degenerativním onemocnění kloubů. Funkce parafínu v soubě spojuje léčivé a estetické účinky pro Vaše unavené ruce a klouby.


Ruce dokáže uvolnit, rozvláčnit a regenerovat. Parafínový zábal a lázeň v jednom je příjemnou relaxací po náročném pracovním dni. Tato parafínová sada obsahuje: 1x parafínová vanička, 1x froté návlek na ruce (1ks), 1x froté návlek na nohy (1ks), 1x štětec na nanášení parafínu, 1x ochranná mřížka na dno, 1x 450ml parafínu. Parafínové vaničky nabízíme v základní sestavě se dvěma baleními parafínu a rozšířené All Inclusive sestavě. All Inclusive set - parafínová vana s příslušenstvím - obsahuje vše potřebné pro parafínovou kúru , x parafínový olej a navíc dárek ZDARMA - olejíček pro oštření nehtové kůžičky.


Objelitrů Nastavitelná teplota: - 60°C Ukazatel cílové teploty a aktuální teploty.

Možnost nastavení na automatický nebo manuální režim. Vhodná pro ruce i nohy. Vana vevnitř je kovová. Tento přístroj slouží k provádění parafinových zábalu na rukou a nohou.


Po provedení parafínového zábalu je kůže Vašich dlaní a nohou hluboce hydratovaná což vede k tomu, že pokožka je pružná a vláčná. Součásti balení je i parafín, vč. Teplota ohřívaného parafínu je fixní – °C. Druhým modelem je parafínová vana ILWY FH-2s regulací teploty.


Obě zařízení jsou schválená českým zkušebním a certifikačním úřadem i. Vaše ruce i nohy si zaslouží tu nejlepší péči. Ideální péče pro prochlazené ruce a nohy , při pravidelné aplikaci zábalu též pomáhá s. Hledáte na nohy parafinova vana ? Ke každému modelu získáte balení parafínu a návleky na ruce i nohy. Základní sada s obsahem. NeoNail parafínová vana SD-s příslušenstvím. Regenerace pro nohy i ruce parafín obsahuje velké množství regeneračních promašťujících látek vhodné při problémech s drsnou a suchou pokožkou hydratuje, vyživuje, zpevňuje dva teplotní rozsahy balení obsahuje 2x3g parafínu (parafín je na cca použití) Parafínový elixír mládí Pokud bojujete se suchou.


Pokud máte popraskané ruce , nohy nebo lokty, pak Beurer BEU-MPje tím správným řešením. Stane se vašim praktickým a užitečným pomocníkem.

Přístroj během několika minut. Na místa, která nelze jednoduše ponořit do lázně, lze horký parafín nanášet v postupných vrstvách například plochým štětcem. Obsahuje pouze mřížku. Pro provoz je potřeba kg parafínu. Doporučujeme dokoupit 4ks parafínu.


PARAFÍNOVÁ LÁZEŇ S PŘÍSLUŠENSTVÍ4g voňavého parafínů ks froté rukavice na ruku ks froté rukavice na nohu ks štětec pro aplikaci parafínů ks mřížka NÁŠ TIP: Do vany doporučujeme dokoupit - 4ks parafínů, ať vanu zaplníte, až po rysku. Skvěle zafunguje, pokud trpíte nedokrvením končetin nebo bolestí kloubů rukou, na které se doporučuje ošetření teplem. K pozitivnějšímu zdravotnímu účinku se samozřejmě opět přidá i kosmetický benefit – nádherná pokožka ošetřených míst.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice