Splachovač wc protéká

Pozor, voda je dnes drahá. Nefunkční splachovač vám může ukrást i několik desítek tisíc korun. Pokud máte kombi WC s moderním splachovacím systémem, problém s protékající vodou vyřešíte během chvilky.


Jakmile demontujete víko nádržky, ventilem jednoduše pootočíte a splachovací systém vyjmete. Nekvalitní výrobce toalet poskytl záruku ve výši let.

Jak se ukázalo, záchod začal dělat problémy přesně po uplynutí této lhůty. Výrobce s tím tedy už nechce mít nic společného. Pokud vám voda protéká ihne pravděpodobně bude netěsný vypouštěcí plovák. Někdy tam lidé dávají různé vůně, v podobě mýdla, a to se pak může dostat mezi plovák a rám. Zkuste dovnitř sáhnout, až na dno, a překontrolovat, zda-li tam není nějaká nečistota.


Také je možné, že máte špatně nastavené ty vodorovné plastové šrouby. Když pak nasadíte panel. Pokud záchod protéká , musíte ho co nejdříve opravit.

Problémové nečistoty. Důležité je najít příčinu situace. Může jich být několik od uvolněného.


WC – toaleta se po spláchnutí nezastaví, ale voda teče dál do mísy, takzvaně protéká. Není to sice zrovna prasklá trubka a potopa v bytě, ale obtěžovat to může i tak poměrně dost. Jednak zvukově, zvlášť, máte-li WC blízko ložnice, a taky finančně – účet za vodu se může dost prodražit.


Protékající WC — Polopatě, Pokud vám nechybí kuráž a hodláte se do opravy pustit sami, představíme vám polopatický návo jak na to. Nejčastěji je to vodní kámen, který je nutno vyčistit. Vodní kámen brání pohybu plováku. U silnějšího proudu se pak tato hodnota může zdvojnásobit.


V opačném případě dochází k finančním ztrátám, protože voda bez využití zbytečně odchází. WC JIKA, splachovadlo se zamackavacim prostredkem viz foto v diskuzi) a myslele jsem si, ze je to netesnosti hlavniho ventilu dole. Splachovač stále protéká , což způsobuje ztráty vody. V důsledku přepojovaní vodovodu, se mohl do mechanismu dostat písek, který způsobuje disfunkci.


Opotřebení zařízení s plovákem. Zařízení rozmontovat a vyčistit. Výměna zařízení s plovákem za nové.

Všimla jsem si že WC nepatrně,neslyšitelně ani to není vidět protéká. Za padesát korun koupíte novou spojku včetně těsnění. Oprava wc proteka splachovač.


Další reference, ceny a inspirace v souvisejících tématech: oprava wc , instalatér, hodinový manžel. Do ověřených hodnocení se počítají pou. Dobrý den, potřebuji opravit (zřejmě vyměnit) podomítkový splachovač WC , je poněkud staršího data. Už jsem splachovač Friatec párkrát rozebral.


Postup je asi takovýhle 1. Pak se objeví otvor ve zdi zakrytý plexisklem. Je tam otvor pro šroubovák kterým lze uzavřít přívod vody - doporučuji provést nyní 2. Víte někdo jak ho opravit? Zobraziť všetky kategórie.


Geberit - protýká WC.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice