Prodám granitový dřez

Prodám granitový dřez

Rozměr dřezu 9x 4x 1mm, detailnější rozměry viz. Použití možné na obě strany, do 2. Důvod prodeje: museli jsme nakonec pořídit m. Granitový dřez : - značka: Grandstyle - barva: sahara - rozm. Prodám nový dřez originál balený, nepoužitý. Dřez je včetně originálního sifonu Pyramis.


Prodám granitový dřez

Je zcela nový, nepoužitý. Má jednu kosmetickou vadu ( viz foto ), lze zalepit lepidlem na granit, nebo silikonem, na užívání nem. Kč Prosím jen rychlé a solidní jednání.


Možnost zaslání na dobírku za cenu 19- Kč NOVÉ ! V balení: dřez , baterie, sifon rozměry: 480x3mm hloubka vaničky: 1mm minimální výměr skříně: 4mm barva: černá materiál: granit Okolí Ostravy možný dovoz. Vyberte si co potřebujete z 3aktuálních inzerátů nerezový dřez. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vše plně funkční, pracovní deska osazená před měsíci, dřez nerez je v pořádku (bez baterie), místy na dvířkách v hranách se trochu odlupuje laminát ale nebrání používání. Nerez je ještě poctiv.


Nevyplněno: Nevyplněno: včera. Moderní granitový dřez s odkapem o rozměru: 7x 5mm, hloubka dřezu: 2mm, Alveus Cadit 2 dřez s odkapem, rozměr 790x500mm, vana 375x425x200mm, skříňka od 500mm. Součástí je sifon pop-up. Složení žulových částic, svázané vysoce kvalitním pojivem.


Popis: Milano šedý (Brenor) Jednodřez s odkapávačem orientace vana vlevo. Zcela nový, nepoužitý. Má kosmetickou vadu (viz foto), lze zalepit lepidlem na. Různé velikosti barvy a provedení. Zabalené v originál krabici.


Prodám granitový dřez

Dvou dřez lze donastavit výškově nastavitelnými nohami. Posunout inzerát Přidat do. Granitové dřezy V Lavello vytváříme vysoce kvalitní granitové dřezy pro každou kuchyň.


Díky použitému materiálu – granitu – mají naše dřezy bohatou škálu vlastností, které jsou vyhledávané v každé kuchyni. Začněme s faktem, že každý Lavello granitový dřez má vysokou odolnost proti poškrábání, nárazu, vysokým teplotám a teplotnímu šoku. Při vyklepávání díry na ovládání odtoku nám dřez u otvoru praskl. Praslina nemá vliv na funkci dřezu a dá se zalepit.


Prodám granitový dřez

Otvory v dřezu jsou zespodu předvrtané a nejsou kulaté, protože jsou nedovyklepnuté. Technické parametry: Hmotnost: kg MInimální rozměry. Zde naleznete inzeráty s tématikou Dřezy. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky Dřezy, pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky Dřezy na Vámi zvolené téma inzerce.


NEPOUŽITÉ KVALITNÍ DŘEZY ZA VÝHODNÉ CENY. Nepoužité zabalené v originál krabici. Možno dovézt nebo zaslat kamkoliv i na Slovensko. Internetový obchod Dřez.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice