Vodní pistole velký dostřel

Přeneste fantazijní svět Fortnite na zadní dvorek a promáčejte protivníky až na kůži! Tato vodní pistole Nerf Super Soaker udrží až 2mililitrů vody. Velká plastová vodní pistole se zásobníkem.


Varianta je dodávána podle aktuální skladové dostupnosti. Pokud máte zájem o konkrétní. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Vodní pistole skladem.


Alltoys, Hasbro, Lamps a dalších. Dětská klučičí plastová zbraň Cycloneschock s šesti náboji Nerf Elite Mega s rotačním zásobníkem. Užijte si nepřetržitou akci, zábavu a velký dostřel.


Tato výkonná vodní pistole HYDRO CANNON má dostřel metrů a je vhodné pro děti již od let. Stříkací pistole míří na cíl vždy přesně, takže nemůže nikdy minout. Zbraně se zásobníkem na vodu jsou o něco mohutnější, ale oproti malým vodním pistolím zaručují velký dostřel. Spoustu zábavy si užijete také s vodní pistolí, která má místo nádrže na vodu závit na obyčejnou pet lahev. Naplň zásobník vodou, dobře zamiř a pumpováním vystřel vodu na svůj cíl!


Snadný přístup k plnění vodou. Vhodné pro děti od let. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Nejvhodnější hračka pro horké letní dny! A věřte, že se s ní vydovádí nejen Vaše děti! Tak to se vám může hodit HYDRA - NERF vodní pistole ze série SUPER SOAKER, která pojme kolem litru vody. Blástr má velký otvor na rychlé doplnění vody do blástru. Velký střílející poloautomatický samopal na pěnové náboje.


Poloautomatický samopal na pěnové náboje je skvělý pro chlapecké bojové hry. Hračka je vyrobena velmi pečlivě a esteticky. Chlapci, malý i velký se zbožňují hrát na střílení, lov, válku atd. Z tohoto důvodu je pro ně tato bezpečná hračka ideální. Díky velkému rozměru je produkt atraktivnější a zábava je nepochybně zajímavější.


Hamleys Moovngo představuje atraktivní vodní pistoli, která vám a vašim dětem od let garantuje tu největší letní zábavu. Má velký objem 5ml a neuvěřitelný dostřel až m! Stačí nabrat vodu a pustit se do zběsilé vodní přestřelky! Velikost pistole cm.


Nádrž na 1ml dostřel m. V nabídcedruhy, varianta dle skladové dostupnosti, cena za 1ks. Pěnová vodní pistole EVA. Nejdříve napustíme vodu do zásobníku a potom už stačí jen zamířit a vystřelit!


Chcete se ochladit v horkém letním počasí a nebo uspořádat masivní vodní bitvu? Délka pistole : cm.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice