Gufera katalog

Gufera katalog

Save the earth and look damn good doing it. Lorem ipsum dolor sit amet communitas erdum, lacus et vulputate, velit nulla commodo sem ipsum dolor sit amet. Klínové řemeny, gufera , o-kroužky na internetu!


Dodáváme pouze gufera z kvalitních materiálů, tedy gufera s dlouhou životnostní a výbornou kvalitou zpracování. V naší nabídce najdete gufera Rubena a Dichtomatik. Víte přesně co potřebujete? Vyplňte formulář pro poptávku.


Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Nejlevnější velkoobchod a maloobchod s těsněním, gufery, klínovými řemeny a dalšími průmyslovými komponenty. Manžety, hydraulická těsnění, pneumatická těsnění, těsnící kroužky, stírací kroužky V hydraulice a pneumatice se pro normalizovanou těsnící techniku všeobecně používají olejovzdorné pryže, převážně na nitrilbutadienové (NBR) bázi. Tesniaca technológia ako hriadeľové tesnenie, gufero, guferá.


Gufera katalog

OZNAČENIA GUFERA : G - bez prachovky s jedným tesniacim britom. GP - s prachovkou a jedným tesniacim britom. DL - ľavotočivé rebrovanie tesniacej plochy.


DP - pravotočivé rebrovanie tesniacej plochy. V - vlnová úprava vonkajšej plochy. Ložiska i gufera , stejně tak manžety a o-kroužky jsou produkty které k sobě nerozlučně paří. Jako zavedená kamenná prodejna a specializovaný eshop na technický sortiment Vám nabízíme všechny tyto drobné součástky pod jednou střechou pro ještě snadnější nákup.


Gufera katalog

Hřídelové těsnicí kroužky ( gufera ) jsou dotykové těsnicí prvky určené pro utěsnění otáčejících se hřídelů a dalších strojních součástí. Svou funkcí zabezpečují těsné oddělení dvou prostředí stejného nebo různého charakteru s malým tlakovým spádem. Pryžovým elastickým vnějším pláštěm je možno eliminovat teplotní roztažnost a větší povrchovou drsnost v zástavbovém. Vyzkoušejte náš nový a vylepšený elektronický katalog , pomocí kterého můžete vyhledávat těsnění podle čísla položky nebo vlastností. GOETZE Pístní kroužky, těsnění hlav válců, hřídelová těsnění, sady těsnění, gufera , šrouby hlav válců.


ROZMER GUFERA : 15x25x5. Katalog firem vystavujících na akcích Veletrhů Brno. Rozmer domca : 25x130x36. Elastický vnější plášť gufera eliminuje teplotní roztažnost a povrchovou drsnost v úložném prostoru. V levé části zvolte sortiment dle Katalogu podle výrobků, případně zobrazte.


Gufera katalog

Obecné informace k nabízeným produktům si můžete prohlédnout zde. Jsou to dotykové těsnící prvky určené pro utěsnění otáčejících se strojních součástí. For a more accessible version of this content, we recommended using the ‘Download PDF’ menu option. Guferá - katalóg - GUFERO BB, s. HENNLICH INDUSTRIETECHNIK, spol.


Ve většině případů jde narazit gufero jen rukou, ovšem někdy se může stát, že pro naražení gufera je třeba použití větší síly. Pokud máte obavu, zda není narážeč příliš lehký, podívejte se prosím do přiloženého manuálu v PDF, kde jsou popsané způsoby narážení i pro tyto případy. KATALOG Řazení: VYHLEDÁVACÍ FILTR - NASTAVENÍ. MZ 121ETZ ) s kroužkem.


Skladová dostupnost: Skladem. L O ŽISKA Jihlava je česká obchodní firma, zabývající se prodejem výrobků v oblasti strojírenského zboží. Dodáváme a distribujeme do celé ČR ložiska pro servis a opravu strojů i zařízení, ale i domácích spotřebičů, gufera , lepidla a maziva ( více informací o našem sortimentu naleznete v sekci sortiment).

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice