Hadice na pitnou vodu do studny

Ontbrekend: země Přívod vody ze studny do domu – poradna. Mám vykopanou díru na vodu od studny k domu cca metrů, hloubka 1m, je tam několik zatáček. Chci se zeptat, jakou použít nejlépe hadici (trubku)?


Přívod od studny se dává do země do nezámrzné hloubky, alespoň. PE černou trubku na pitnou vodu.

Oplétané hadice s atestem na pitnou vodu. Slouží především k pružnému připojení u domácích vodáren, ale lze je úspěšně použít na jakékoliv propojení do maximální teploty °C. Upozornění : hadice jsou tlakové, ale nikoliv podtlakové.


Nedoporučujeme je proto k montáži čerpadel a vodáren na sací stra. Certifikát na pitnou vodu dle norem EU. Spolehlivá použitelnost do hloubky až m. PVC 1až 1mm tl.

Průhledná tlakosací hadice. Pokud potřebujete mít při dopravě kapalin přehled o tom, zda a co právě systémem protéká, dopor. PE trubky na vodu PE trubky určené pro venkovní rozvod studené pitné a užitkové vody , závlahové systémy nebo připojení objektů na vodovodní řád. Výhodou PE trubek je dlouhá životnost , jsou odolné vůči korozi , vodnímu kameni, chemikáliím a hygienicky nezávadné.


Po vyvrtání studny jsme se mohli pustit do uložení čerpadla do studny. Uložení čerpadla do studny je teoreticky i prakticky velmi jednoduchá záležitost. Pro uložení čerpadla do studny budete určitě potřebovat samotné čerpadlo. Poté co jsme vyčistili užitkovou vodu , musíme získat ještě i pitnou vodu na vaření. To je vážná otázka, ke které je třeba přistupovat velmi zodpovědně.


Problém je v tom, že obsah nečistot ve vodě ze studny se může měnit několikrát do roka. U pitné vody je ale velmi důležitá stálá kvalita, bez ohledu na vnější. Vrtané studny mají své nesporné výhody, které ocení každý, kdo chce mít svůj vlastní zdroj pitné vody - nabízíme vrtání a čištění studní, přehledný ceník služeb vrtání studní.


Využijete je tedy nejenom doma v kuchyni, ale i na chalupě, v karavanech, na dovolené na lodi či při kempování. Kdo není napojen na obecní vodovo musí si vodu do studny nechat dovézt. Někde dokonce musí vodu dovážet i do místních vodojemů.


Ilustrační foto Foto: Mirosla Sara, Právo.

Studny jsou bez vody, ta se do nich vozí „Před několika dny jse. EVAK (provedení V4S mají atest pro pitnou vodu ), PUMPA SKM, PUMPA A některé typy čerpadel ALFAPUMPY a čerpadlo VODA V 10 případně i vibrační čerpadlo RUCHE. Ponorná čerpadla do vrtů či studní – odstředivá či vřetenová.


Jednostupňová a vícestupňová odstředivá čerpadla jsou určena pro zásobování pitnou vodou z vrtů o průměrech – 10. MAVE sonda PS-do studny MAVE ostatní. HADICOVÉ SPOJKY Aquacup. VALMON NORMAL zahradní hadice VALMON Premium SACÍ hadice ,. Pokud její umístění, konstrukce, anebo okolí neodpovídá zvýšeným požadavkům kladeným na studny pro pitnou vodu , je možné z nich slevit, ale taková studna musí být i se všemi svými výtoky viditelně, trvale a nezaměnitelným způsobem označena tabulkou „ NEPITNÁ VODA “ i v případě, že její voda vyhovuje legislativním požadavkům na pitnou vodu (článek .5). Nerezová připojovací hadice na teplou a studenou vodu.


Prověřeno dle nejnovějších norem ohledně zásobování pitnou vodou. Vývod na teplou vodu je vlevo a vývod na studenou vodu je vpravo. Je nezbytné při instalaci.


Hadice ke chladičům dodáváme od průměru 10mm. Namontujte flexi hadice do tělesa baterie. Ověřte si ale také výtlak (dopravní výšku) a průtok, aby ponorné čerpadlo odpovídalo Vašim požadavkům. Pokud je čerpadlo označené jako do sudu, hodí se zejména pro práci na zahradě a přečerpávání dešťové vody.


Propojovací sada má za úkol přivádět dešťovou vodu z okapů přímo do zásobníku na dešťovou vodu. Je vhodná ke všem sudům na dešťovou vodu z naší nabídky. Balení obsahuje vrtací korunku pro pohodlné vytvoření přesného otvoru do sudu a svodu okapu.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice