Nerezová závitová tyč m16

Nerezová závitová tyč m16

Uložit ke srovnání 2Kč Strefa. Měrná jednotka (MJ) kg Váha MJ. Závitové tyče, pro zámečníky či tesaře. DIN 97 svorníky dle DIN 976. Různé pevnosti, povrchové úpravy.


Ceny závitových tyčí naleznete v jednotlivých kartách. Pro spoje ve venkovním či jinak náročném prostředí, nerez materiál AISI 316. A(5) zinek galvanický bíl. Odporúčam každému Horal Pridané: 11.


Aktuální situace: 1) Do odvolání není možné zasílání zboží na výdejní místa Geis Point. Námi dodávaná závitová tyč s metrickým závitem je vyrobena metodou. Zinek bílý Zinek žárový Černěno. Průměr závitu: M Délka. Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript.


Nerezová závitová tyč m16

EUR s DPH: EUR bez DPH: ks Kúpi. Ak chcete vložiť príspevok, prosím prihláste sa. Napínací matice MOko-Hák. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Lanka nerezová Lanka ocelová.


Na kotvící a montážní práce. Válcovaná závitová tyč v délce 1m třídy pevnosti 4. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Mdélka = 1m, balení ks a další informace o produktu. Power Belt sro sa zaoberá s veľkoobchodným predajom pohonných mechanizmov: klinové a ozubené remene, remenice, reťaze a reťazové kolesá, ozubené kolesá a tyče, priamyselné hadice, kardánové kĺby a hriadele, spojky, kolesá a kladky. Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku.


Nerezová závitová tyč m16

Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom. Použití: k montáži systému montovaného nerezového zábradlí. Materiál: nerezová ocel AISI 304. Metrická závitová tyč MDIN9Anerezová , 1m Od 30. Taktiež ponúkame možnosť objednať sa na konkrétny termín po dohode s danou predajňou.


Kuličková ložiska typ Y. Nerezová kuličková ložiska. Jednořadá kuličková ložiska s. Metrický závit po celej dĺžke Dĺžka: m Tvrdosť 4. ZÁVITOVÁ TYČ MZN: doručenie domov alebo na predajňu. Používá buď například tam kde běžně vyráběné délky šroubů nedostačují nebo kde je požadavek na osazení matic z obou stran. Ke kotvení trámů dřevostaveb za použití chemické kotvy, při tesařských pracích.


Nerezová závitová tyč m16

Použitím závitových tyčí (závěsných šroubů) je možno závěsy upevnit v různých materiálech a výškách. Závěsné tyče jsou celozávitové, v provedení pozink. ZN závitová tyč pevnostná.


SKRUTKA DO DREVA žltá galvanizácia skrutky do dreva galvanizované, skrutky do dreva na.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice